![]() |
besiktasforum.net yarismasi Konu basligi olarak simdilik bu olsun yarisma dallari En guzel bayan uye: En yakisikli uye: En cok paylsimci uye: En sempatik uye: Yorumlarini begendiginiz uye: En begendiginiz yonetici: eger sizlerinede yarisma dallarina fikirleriniz varsa burda belirtin ona gore bir organizsyon yapalim bu dallarin herhangi biri veya bir kacinda katilmak isteyen arkadaslar katilmak istedigi dal veya dallari yazssinlar daha sonra ben onlari burada katilanlarin isimlerini katildiklari bolumlerin altina yazilacaktir |
En sempatik üye |
En sempatik, yorumlarını en çok takip ettiğiniz. |
bir anket duzenleriz herkes istedigi kisiye istedigi dalda oy verir |
yanına en çok tanışmak istediginiz üye en çok sevdiginiz üye en hırçın üye en yaramaz üye gibi BEN varım |
en geveze üye |
en aşık üye olsun birinci olacağım tek dal bu:D |
en cok forumda zaman geciren üye... |
en cok yorumlarını beğendiğiniz üye |
en semptaik üye :D |
üstüne alındın herhalde:D sen en ekemişisin yani birinclğn garanti |
en yakışıklı üye kaçınılmaz sercan abi :D |
en asabi üye :D:D çok ii olur yaa bu yarışma işi :D |
Alıntı:
en güzek bayan ..ımmm zor bi soru zeynep :D |
soru zor ama cevap anında görüntü:D |
Alıntı:
benimde oyum baldıza :D |
benimkide ona.bence anket hiç açılmasın zahmete girmesinler birinclr hep belli |
arkadaşlar geyiğini yapmasak da,yardımcı olsak? konular açılınca herkes oyunu kullanır fikrini belirtir zaten |
msj alınmıştır sustum,hıh |
en karizma üye en haberci üye :) ---->Jasmin (forum habercisi) |
en komik üye |
en küfürbaz üye |
türkçeyi en iyi kullanan üye |
en güzel konu açan üye |
süper yaa her hafta bi yarışma :D çok ii fikir |
ayın uyesı:) |
Alıntı:
valla bana da uyar sercann :) |
Atıyorum en güzel bayan üye herkesin var mı foroğrafı? Biraz duygusal sonuçlar çıkar gibime geliyo ama hadi hayırlısı.. |
hediye olarakta kazanan uyelerin nickinin altinda diger yarismaya kadar kazandigi unvan yazilir tabi yonetimde uygun gorurse :) |
guzel bi paylasım olur bence olmasından yanayım |
en sevilen mod :) |
Öyle Bi konu Zaten Var yılın OskarLarı Diye |
Öyle bir konu olalı çok olmuş ama:) aradan uzun süre geçmişi, yeni yüzler yeni arkadaşlar.... |
Alıntı:
biz tekrar açıcaz kardeş katılmak istemezsen o başka |
en geveze üye :D |
arkadaşlar kalıplaşmış anketlerden kurtulun, Anketimiz: forumda cesitli dallarda bir yarisma yapilmasini istermisiniz üzerineydi, siz olayı iyice YONJA laştırdınız :D yarışma olsun yarışma, hatta ve hatta büyük düşünüp büyük oynamak lazım, tüm kartalları buraya toplayıp siteye reklam ve para çekmek lazım. sonra sitenin adını kulüp çapında duyurmak için oyuncuların, yöneticilerin vs. içinde yer alacağı birtakım organizasyon (büyük çaplı olmasına gerek yok) mesela: bir futbolcunun imzalı formasını vermek vs. gibi düzenlemeler yapılabilir... boğulacaksak, okyanusta boğulalım ;) |
Alıntı:
|
eziklerden en çok nefret eden üye :tabiki ben |
Alıntı:
Aynen öyle O zaman Katılımda cok artar |
besiktasforum.net adı altında yapılan en güZel çalışma OLabilir Şiir , yazı, vs. Şeyler en iyi yönetici vs. seyler sadece YEtkiliLEri kapsar daha geniş kapsamlı ve herkesin katılbileceği daha GüZel bi yarışma OLMAsını Temenni ederim doğrusu |
Türkiye`de Saat: 05:45 . |