![]() |
Kadınlar AŞK Acısı Çekermii ( Bence HAYIR ) Direk yazayım çekmez çeksede belli etmez. Neden? şöyle; Birincisi kadınlar ağlar ve rahatlar en fazla 1 hafta 3-5 gün aklında kalır sonra her şey günlük gülistanlık, erkekler ise ağlamayı red eder ve iyice acı çeker, benim bildiğim çok az kadın erkeğe aşk şiiri yazıyor, aynı şekilde aşk şarkısı yazanların çoğu erkek bayanlarda erkeklerin ağzından kadınlara aşk şarkısı yazmakta, aşk acısı yüzünden intihar eden birçok erkek var. (3. sayfalar) ama aşk acısı yüzünden intihar eden kadın görmedim ve buna benzer birçok şey. Tabi buna ters bir kaç deyim var mesela; ‘kadınların kalbi mezar gibidir, giren çıkmaz erkeklerin kalbi bakkal gibidir, giren çıkan belli olmaz” gibi. Tabi kadınlar kalpsiz değil çekiyorlardır ama sanırım erkeklerden daha çabuk atlatıyorlar bu olayı. |
HAYIR çekmezler ne yazıkkı erkeklerin çektikleri hiç bişeyi çekmediği gibi AŞK acısıda çekmiyorlar ne yazııkii!!! |
anketı oyladım toprak dıorum sana sanırım afyonlusun |
Alıntı:
yok be kardeş Karslıyımm ama afyona da geldim 2 gun kaldım ekmeğini yedim belki ondandır:D:D:D |
çekerler heralde onlarınki can değil mi:) |
söylediklerinize katılmıyorum. tabiki ask acısı cekiyorlar bence erkekler hemen atlatıyo. tabi bu insana göre degisiyo. atlatamayan erkeklerde var kadınlarda var böyle bir genelleme yapmak yanlıs |
Erkeklerden daha uzun süreli aşk acısı çektikleri kesin :) Erkeklerin ki maksimum 15 saniyeydi galiba :)): |
Alıntı:
15 saniyemi cok fazla onlar icin yaa :D |
Alıntı:
15 sanıyemı :wink: en adısı olsa bıle 15 sanıyeden fazladır |
Yok ya 15 saniye iyidir iyi ulan ayrılmasamıydım yoksa ( 5 sn ) ulan kızda güzeldi beni de seviyordu ( 6 sn ) ulan arasam mı ( 3 sn ) ya şimdi naz yapar bu ( 1 sn ) ulan aklıma geldi bu akşam maç vardı :):) işte erkek kısmının ayrılık için üzüldügü 15 saniyenin dökümü |
Alıntı:
|
hayır ayşecim 15 saniye bak saniye saniye ilerleyişi bu: 1-acaba 2-yanlış 3-mı 4-yaptım 5-yoksa 6-doğru 7-mu 8-ulan 9-güzel 10-kızdı 11-allah 12-için 13-iyi de 14-kızdı 15-ama 16-çok 17-kıskançtı 18-yahu 19-her 20-şeyime 21-karışıyordu 22-bir rahat 23-haraket 24-edemiyordum 25-ama 26-gözleri 27-masmaviydi 28-deniz 29-gibi 30-gözleri 31-vardı 32-içinde 33-kayboluyordum 34-huzur 35-buluyordum 36-saçları ipek gibi 37-her dokunuş 38-ayrı mutluluktu 39-simsiyahtı 40-offf 41-kafana tükürüyüm olm 42-kaçırdın canım hatunu 43-bunun gibisini bir daha 44-zor bulursun 45-köşeyi dönmeden seslensem 46-seni seviyorum desem 47-inanır mı acaba 48-hadi olm de işte deli gibi seviyorsun 49-nerde sende o yürek olm 50-senden bir b.k olmaz 51-hadi olm bırak şu inadı 52-bağır avazın çıktığı kadar 53-ya beni terslerse 54-rezil olurum 55-niye terslesin ki ya 56-seni seviyorum derdi bana hep 57-bağır hadi bağır 58-köşeyi döndü hatun allah belamı versin 59- hasitir ulan maç vardı maçı kaçırıyorum 60- taksiiiiiiii :D:D:D |
Alıntı:
|
prof. dr. Ayche:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
walla tebrik ederim süper anlattın :D |
Alıntı:
buda harikaa yaa :D |
Alıntı:
ahh canım meleklerimiz :P saolsun :):) |
oy oy oy millet ne kadar doluymuş bu konuda:D |
hicc sorma mericc yaa :D üstüne bide kadın acı cekmess diorlar yaa |
hay bide pişkin pişkin konu başlıgı açmışlar :) kadınlar aşk acısı çekermiymiş :):) iyiki kadın kısmı var da aşk diye bir olgu hala yaşıyor yoksa bizde erkekler gibi düşünseydik insanlıgın sonuydu :) :):) |
çekiyolar ama kadındna kadına değişir seven kadın çeker tabi erkek kadın farketmez bence gerçekten seven çok acıçeker |
Alıntı:
:congrats: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Şeytani bi gülümseme dimi bu :) Nede olsa şeytanda melek :):):) |
hehehehe :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
sağol beee şeytanda ettın beniii sağoll :(:(:( |
çekmes olurmu en acısnı hemde... rüyasında bile çeker,her nefes alışında içine çektiği acıdır kadının kadın yalnısdır,kadın çaresis...ama kadın yine sever tarih tekerrürden ibarettir kadın sever kadın yine acı çeker... acı nedir? tanımını yaşayarak tekrar yasar kadın |
Alıntı:
ismini unuttum ama şair gibi konuşrun kımın sözleri bunlar hangi şairden alıntı:D:D ama tabiki sadece bunlar sözlerde kalıyor ne yazıkkı |
adım meltem şairin adıda meltem:D güldüğüme bakma sen... olay bu işte erkekte çker acı tamam ama genelde olan budur işte sis acıya sebep olan kısımda kalırsınıs,ara ara görünür yara deşersinis(senin bu konuyu açıp beni tekrar bunalıma sokman buna bi örnek:D) kabul edin kardeşim işte uğraşmayın bisle sevdikmi çok pis seviorus acınnda en alasını yaşıyrus işte... |
çeken bilir:D |
Alıntı:
meltemciğim valla kusura bakma ben ceken görmedim göreceğimide zannetmıyorum sız çok rahatca içinizden ve kalbinizden o aşkı atabiliyorsunuz ama bis gunlerce hatta yıllarca atamıyoruz kusura bakma :(:(:( şair olmanada sevindim hep aşk şiirimi yazarsınnn:D:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
haksız olan hayat deyip banal bi cümle kurucam kuusura bakmayın tam yeri şuan:D |
Türkiye`de Saat: 02:32 . |