![]() |
Tesadüflere inanırmısınız tesadüf mü yoksa ................... |
Bazen ama her zaman olması imkansız :D |
Takdir-i ilahi:) |
bir yerde okumuştum "tesadüf inançsızların kadere taktıkları isimdir..." |
Tesadüflere bazen inanırım ama coğu zaman olayların onceden planlanıp tesadüf olarak lanse edildiği durumlarla karşılaştımm...:):) |
Alıntı:
....Tesadüf ve rastlantı ya asla inanmam:) |
inanmam |
bazen inanıyorum olan olaylar karşısında ama hep değil |
duruma göre değişyior :) |
evet... |
Ben her tesadüfün altında bişey olabilceğine inanırım :D:D:D |
tasadüf diye bir şey yok ki inanalım her şey kaderimizde yazılımış ki oluo |
ewet inanırım benim bu forum sitesine üye olmam da bir tesadüf dür bakın anlatim düşünün bir kızınız var ve futbol delisi ve bir reklam görüyorsunuz şifo mehmet futbol okuluna sokakta futbol oynayan ve katılmak isteyen herkes katılabilir diye ve sn de kızını kayıt yaptırıyosun ve elemeler oluyor 1500 erkek öğrenci gidiyosun kasımpaşa sıtadına ve 30 ar dakkalık maçlar yapıyosun ve ilk 120 erkek çocuk arasında birkız elemede kalıyor sonra tuzla elemeleri başlıyor ve ilk 60 erkek ve yine kızın kalıyor derken sonuçta as kadro 14 kişilik kadro ve senin kızın as kadroda kalıyor ve nerdeyse her maçta gol atıyor sonra tv cekimleri gazeteler röpörtaj lar ve sen bunları kayıt yapıyosun ve youtubeye koyuyosun ve bir sürü yorümlar izlenmeler vs vs derken senin aklına bu görüntüleri beşiktaşlı olan herkesle paylaşmak istiyosun ve google ye beşiktaş diye yazıyosun ve tesadüfen beşiktaş forum sitesi geliyor ve video koycan ama bazı şeylere ulaşabilmen için üye olman gerekiyor ve üye oluyosun videonu koyuyosun sonra bakıyosun ki videoya bayya yorum yapılmışve sende ilgisiz kalmıyosun cvp yazıyosun filan bunlar tesadüf değilmi sizce |
Alıntı:
|
İnanmam... İnancımıza göre hayatta olan hiç bir şey tesadüf değildir.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
her zaman inanmam bazen inanırım..:) |
Alıntı:
tesadüüüf :D |
tesadüh yokturr tevafuk vardır |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tesadüflere inanırım... fellik fellik kaçtığım bi arkadaşımla aynı mekanda eğleniyor olmak kaçınılmaz olmuştu geçen hafta sonu... |
Alıntı:
|
Alıntı:
ondan ziyade telefonlarına neden yanıt vermediğimi açıklamaya çalıştım :D sence yedimi????????????? bence hayır :D |
bencede yememiştir ya sesize almışım duymadım yada o an müsait değildim gibilerde bişiler deseydin:D |
Alıntı:
:D cep telefonumu teyzemde unutmuştum. bugün getirdi gibi bişi geldi o saniye aklıma... arkasından aldığım cevap "öylemiiiiiiiiiii? (burada inanmadığını gösterir bi hava vardı) madem öyle bugün aldın ve o kadar cevapsızı gördüğün halde aramadın. hiçbirşey söylemiyorum burcu kırgınım" oldu..:D:D |
Yazılmış rollerimizi oyunculuğumuza göre iyi ya da kötü oynuyoruz,bu yolda önümüze çıkanlara tesadüf demek çok mantıklı gelmiyor bana. |
bazennn |
hiç bir zaman inanmam... |
Alıntı:
|
bazen çok nadirdir ama bazen inanırım:Dkendi baaşıma gelmese inanman ama nese..:) |
hayatta tesaduf diye birsey yokturr |
artık inanmıyorum sinan engin haberinden sonra helede:D |
inanrım hayatı tesadüflerler yaşıyorum |
evet cogunlukla...=) |
tesadüf die bişi yoktur tevafuk vardır (der di büyüklerimiz bnde inanırm bu söze...) |
Alıntı:
|
eet inanırımm |
ben inanırım |
Türkiye`de Saat: 05:10 . |