![]() |
Beşiktaşımızın yeni stadı nasıl olmalı??? Stadyumlar takımların ruhlarını yansıtacak görkemde olmalı.Sizce Beşiktaşın ruhunu yansıtacak en uygun stada örnek hangi stadı verebiliriz? Ben yeni yapılacak olan stadı Portonun Estádio do Dragão stadı gibi olmasını isterim. |
FORZA INÖNÜ! |
Bir kere her tarafı kapalı olması ferekiyor.Çok iyi mühendislerle görüşülüp şu anki akustikten daha gelişmiş bir akustik ayarlanması gerekiyor.Soğuk havalarda stadın normalden daha sıcak olması gerek.Birde zeminn korunabilmesi için üstü kapalı olursa çk daha iyi olur.Tabi bunun için iyi bir sponsor bulunmalı.Hatta sponsorlar... |
bizim stadımız güzel sadece her tarafın üstünü kaparsak daha şekil olur |
barnebau yada nou camp |
güzel olsun da |
Ewt kardeş portonun stadı tam beşiktaşa göre ... |
heryeri kapalı olsun bide ortada plazma olsun. |
hertarafı kapalı olacak kapasitesi yüksek olacak ama bu şekilde stad şehir içinde olmaz şehir dışındada hiç güzel olmaz.. |
stadımızın kıymetini bilelim arkadaşlar türkiyenin en güzel yerinde dolmabahçe sarayının hemen yanında müthiş bir stadımız war...ben yeni stad yerine inönü stadını geliştirmekten yanayım mesela üstü kapanabilir,ısıtma sistemleri yeniden yapılanabilir wb. |
Alıntı:
|
stadyun ne kadar buyuk olursa atmosfer o kadar duser ben bunu savunuyorum o yuzden yeni stad en fazla 39-40 bin olabilir |
35 000 kişil modern üstü kapalı ısıtma sistemli bi stad isterim..İnönünün yerinde...Yıkıp yeniden yapmak en iyisi bence. |
bence tadılat en ıyısı.yoksa o havasını kaybeder...aynı tadı vermez.. |
Ezikler kadıköy belediyesi sayesinde ruhsatsız gecekondu gibi stad kondurup her maçda trilyon kazanıyor.Sırf kombinelerden carlos gibi 3 futbolcu alırlar. Demekki stad bir takım için en önemli kazanç kapısı.İnönüdeki 3-5 tarihi taşdan banane.Sanki devlet ülkemizin tarihi değerlerine çok önem veriyormuş gibi inönüdeki taşların savunuculuğuna soyundu yıllarca.Oraya bir otel yapılacak olsa hemen kirli işler döner oteli kondurur adamlar.Dik oraya Portonun stadı gibi bir stad bak gör ozaman Beşiktaş neymiş...Herhalde desibel rekoru kırmaktan gines rekorlar kitabında yer kalmaz:) |
ellemenin alemi yok.. |
Westfalen stadı gibi olabilir avrupadanın en ii stadyumlarından birisi... http://www.betstudy.com/images/turkc...d-stadyumu.jpg |
BEŞİKTAŞA YAKIŞIR OLSUNDA NASIL OLURSA OLSUN KARTALIM UÇ HEP YÜKSEKLERDEN |
ilk ozelligi semtin icinde olmasidir besiktas inonu stadi ise o semtin gobeginde olmasi onemli ikincisi kapali olmasi ve akustugin iyi ayarlanmasi onemli stadin bir tarafindan bakilinca hertarafinin gorulebilmesi ve taraftarlarin uyum icinde olabilecekleri bir stat olmasi onemli benim tercihim romada gladyotorlerin dovustugu bir arena vardi eskiden su anda turistik yer olarak kullaniliyor mimari olarak ona benzetilebilir mesela roma collezium du herhalde adi tam hatirlamiyorum ve adida inonu collezium konulabilir ve o mimaride yapilirsa inanin bana muhtesem bir stat ve inanilmaz bir govde gosterisi olur rakipler icin Collesium ve Roma - Ginger - Blogcu |
inönü gibisi bulunmaz orası sadece beşiktaşımızın mağbedi |
hertarafi siyah beyazla boyansa gercektende harika olur |
Valla Her Koltukta PS3 Olmalı Macı Beklerken bi MAc Yapmak icin Yada isteyen İstediğini Oynasın Die :o)) |
Bide güneşli havalarda üstü acılsın Kötü havalarda üstü Kapansın Araba gibi :))))) |
şhalke' nin veya dortmund'un arena stadları olabilir |
her şey futbol takımının başarısına bağlı eğer başarı olmazsa mevcut stad bile fazla gelir bize ailesinde beşiktaşlı olan çocuklar onlardan etkilenerek beşiktaşlı oluyor bu güzel ama takımın başarısından dolayı beşiktaşlı olanlar olursa bu en güzeli... |
portonun stadı hakkaten süpermiş yani bence buna benzer bi stad yapsak yada inönüyü tadilatla bundan daha güzel haline getirilebilir |
fenerinkinden büyük olsun yeter |
ARKADASLAR BEŞİKTAS AŞKI STATLARA SIGAR MI YA NEYİ TARTISIYORUZZ? |
bende "zizou" arkadasıma katılıyorum bn stdımızıcok iyi buluyorum ama kapasitesi biraz arttırılıp her tarafı kapatılırsa tam süper olacak |
walla bu stad yapma konusunda yönetime güwenyorum tek yapabildikleri tesis ve stad yapımı türkiyedeki en güselll stadı yapcaklardır.... |
dünyada tek deniz kenarındaki stat oda bjk inönü statı kıskananlar catlasın |
HER TARAFI KAPALI OLSUN.AYRICA YENİ AÇIK HARİÇ ÖZELLİKLE ESKİ AÇIK BÜYÜMELİ.. KAPALI OLMALI MUTLAKA KAPALI YERDE DAHA FAZLA SES ÇIKAR.! İNÖNÜNÜN YERİ DĞEİŞMEMELİ.! DENİZ KENARI ÇOK GÜZEL..:D MAÇ SONU ORAYA GİDİYORUM...:D |
LA KURBANLAR TAMAM DA NEZAMAN NEY NASIL OLACAK, GECEN HAFTA DEDILERKI BU HAFTANIN SONUNA KADAR ACIKLANACAKMI, NEY ACIKLANACAK KARDESIM HAFTA BITTI!!! |
bence Schalke 04 ün stadı veltins arena mükemmel bir stad ya |
19 MAYISTA YILIKMAYA BAŞLANIYOR STAD HABERİNİZ OLSUN ..DÜN RADYO PROGRAMINDA AÇIKLADILAR.!!! YA ALİ SAMİ YEN YADA OLİMPİYAT STADINI KULLANACAZ.!! |
ay inanmıyorum :S hemen biter ins spr bi stad oLur. Yeni stad olaraktanda olimpiyat stadını tercih ederim. |
bencede geliştirilmeli. yeni bi stada gerek yok şimdiki stad üzerinde değişimler yapılmalı. |
En iyisi bence stadı genişletmek en beğendiyim stad schalke arena müthiş bir stad ordan kopya alabiliriz |
Hayalim gerçekleşti aylar önce açtığım konuda stadımızın dragao stadı gibi olmasını isterim demiştim şimdi bazı kaynaklara göre stad buna benzer bir şekilde yapılacakmış :) |
:tee:Kapasitesi büyük olsun desibel rekoru kıralım yeter:tee: |
Türkiye`de Saat: 20:37 . |