![]() |
Alıntı:
|
stadyun ne kadar buyuk olursa atmosfer o kadar duser ben bunu savunuyorum o yuzden yeni stad en fazla 39-40 bin olabilir |
35 000 kişil modern üstü kapalı ısıtma sistemli bi stad isterim..İnönünün yerinde...Yıkıp yeniden yapmak en iyisi bence. |
bence tadılat en ıyısı.yoksa o havasını kaybeder...aynı tadı vermez.. |
Ezikler kadıköy belediyesi sayesinde ruhsatsız gecekondu gibi stad kondurup her maçda trilyon kazanıyor.Sırf kombinelerden carlos gibi 3 futbolcu alırlar. Demekki stad bir takım için en önemli kazanç kapısı.İnönüdeki 3-5 tarihi taşdan banane.Sanki devlet ülkemizin tarihi değerlerine çok önem veriyormuş gibi inönüdeki taşların savunuculuğuna soyundu yıllarca.Oraya bir otel yapılacak olsa hemen kirli işler döner oteli kondurur adamlar.Dik oraya Portonun stadı gibi bir stad bak gör ozaman Beşiktaş neymiş...Herhalde desibel rekoru kırmaktan gines rekorlar kitabında yer kalmaz:) |
ellemenin alemi yok.. |
Westfalen stadı gibi olabilir avrupadanın en ii stadyumlarından birisi... http://www.betstudy.com/images/turkc...d-stadyumu.jpg |
BEŞİKTAŞA YAKIŞIR OLSUNDA NASIL OLURSA OLSUN KARTALIM UÇ HEP YÜKSEKLERDEN |
ilk ozelligi semtin icinde olmasidir besiktas inonu stadi ise o semtin gobeginde olmasi onemli ikincisi kapali olmasi ve akustugin iyi ayarlanmasi onemli stadin bir tarafindan bakilinca hertarafinin gorulebilmesi ve taraftarlarin uyum icinde olabilecekleri bir stat olmasi onemli benim tercihim romada gladyotorlerin dovustugu bir arena vardi eskiden su anda turistik yer olarak kullaniliyor mimari olarak ona benzetilebilir mesela roma collezium du herhalde adi tam hatirlamiyorum ve adida inonu collezium konulabilir ve o mimaride yapilirsa inanin bana muhtesem bir stat ve inanilmaz bir govde gosterisi olur rakipler icin Collesium ve Roma - Ginger - Blogcu |
inönü gibisi bulunmaz orası sadece beşiktaşımızın mağbedi |
Türkiye`de Saat: 14:55 . |