![]() |
dünyada tek deniz kenarındaki stat oda bjk inönü statı kıskananlar catlasın |
HER TARAFI KAPALI OLSUN.AYRICA YENİ AÇIK HARİÇ ÖZELLİKLE ESKİ AÇIK BÜYÜMELİ.. KAPALI OLMALI MUTLAKA KAPALI YERDE DAHA FAZLA SES ÇIKAR.! İNÖNÜNÜN YERİ DĞEİŞMEMELİ.! DENİZ KENARI ÇOK GÜZEL..:D MAÇ SONU ORAYA GİDİYORUM...:D |
LA KURBANLAR TAMAM DA NEZAMAN NEY NASIL OLACAK, GECEN HAFTA DEDILERKI BU HAFTANIN SONUNA KADAR ACIKLANACAKMI, NEY ACIKLANACAK KARDESIM HAFTA BITTI!!! |
bence Schalke 04 ün stadı veltins arena mükemmel bir stad ya |
19 MAYISTA YILIKMAYA BAŞLANIYOR STAD HABERİNİZ OLSUN ..DÜN RADYO PROGRAMINDA AÇIKLADILAR.!!! YA ALİ SAMİ YEN YADA OLİMPİYAT STADINI KULLANACAZ.!! |
ay inanmıyorum :S hemen biter ins spr bi stad oLur. Yeni stad olaraktanda olimpiyat stadını tercih ederim. |
bencede geliştirilmeli. yeni bi stada gerek yok şimdiki stad üzerinde değişimler yapılmalı. |
En iyisi bence stadı genişletmek en beğendiyim stad schalke arena müthiş bir stad ordan kopya alabiliriz |
Hayalim gerçekleşti aylar önce açtığım konuda stadımızın dragao stadı gibi olmasını isterim demiştim şimdi bazı kaynaklara göre stad buna benzer bir şekilde yapılacakmış :) |
:tee:Kapasitesi büyük olsun desibel rekoru kıralım yeter:tee: |
Türkiye`de Saat: 14:55 . |