![]() |
Çarşısız Beşiktaş Olurmu ??? Herkes Katılsın Lütfen!!!! Evet Arkadaşlar bugun yıne bazı arkadaşlarımız çarşının maç içerisinde yaptığı tezahuratların ıslıklamalarının sanki çarşı demirorene çarşıya gebeymiş gibi çarşının demiroren aleyhine hiç tezahurat yapmadığını bu kotu yonetimde bile demiroreni desteklediğini bi çıkar varmış gibi devam ettiğini beşiktaşın yenildiği maçlarda tek sorumllunun çarşı ve çarşının yaptığı tezahuratlar olduğunu savunan arlkadaşlarımız var sizce beşiktaşı bu hale getiren çarşımı çarşı demek sadece kapalı üst kutuda ve alt ortada duran kişilermidir. yada herkes orda oluncamı kendisini çarşı olarak görüyor. lütfen herkes yorumlarını yapsınlar Birden Fazla Oy Kullanabilrsiniz Arkadaşlar |
tabiki olmaz çarşısız ne besıktas dusunulur nede besıktassız çarşı avrupada beşiktaş diyildiginde akla ilk gelen çArşıdır çarşı bir ruhtur o ruhu içinde hisseden herker çarşıdandır hissetmeyende gerçek besşiktaşlı degildir nokta |
daha öncede sölediğim gibi kesinlikle hayır olmaz OLAMAZ.ben şahsen çarşısız bi Beşiktaş düşünemiyorum...önemli olan kalabalık olmak değil bir avuç inanan olup takımını candan ve gönülden desteklemektir... |
çarşısız beşiktaş olmazzzzzzzzzzzzzzzz hiçmi seyircisiz maçta bellı etmedımı kendını çarşı nasıl zevksız geçtigini hiçmi görmedınız |
Oy Kullananalar lütfen yoruda yapsınlar sadece oy vererek olmaz yorum istiyorum |
internet bağlantısı olmayan bilgisayar gibi olur bence:D |
olur olur merak etmeyin... |
çarşısız BJK olmazzzzzzzzz ;) |
kesinLikLe oLmaz ...Hep biR yanı eksik kaLıR ; evLadını kaybetmiş anne qibi...! :hmmmm2: |
Alıntı:
çArşı sız BJK olmaz |
Tabikide olmas.. Pınarın dediği gibi yarım kalmıs bir anne gibi olur ozmn Çar$ısız be$ikta$ ! |
Et Tınaktan ayrılırmı be:ridinghorse: HEPİMİZ BEŞİKTAŞLIYIZ BİZİ YIKMAYA BİZİ BİRBİRİMİZE DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANLARIN ALAYINA k(Ç)ArŞıYıZ |
Alıntı:
|
artık çarşı beşiktaş ile özdeşleşmiş ayrı düşünemiyorum ben |
ben beşiktaşı tutuyorum çarşı olmasada bişey farketmez...içimizdeki aşk beşiktaş aşkı çarşı değil...çarşıyı sevmediğim anlamına gelmez bu yazdıkların...çarşı başka beşiktaş başka... |
daha çok oy istiyorum katılım bu kadarmııı |
olmaz olamazzz!!! |
Alıntı:
|
çarşısız beşiktaş olmaz olamaz.yaşasın çarşı:wink: |
koskoca forumda 25 kişimi oy kullandı yaa :(:(:( |
çarşısızz beşiktaş olmazz olamazzz... |
Besiktasın Çarsısından cıktık yola geliyoruz kanatlarının altında biz ölmeye gidiyoruz 7 tepeli sehrinde varmı senden kralı adını desturla anacak alemin oglanları |
sorulması bile ayıp tabikide olmaz trübünlerin bel kemiğiyiz biz |
ne beşiktaş çarşısız nede çarşı beşiktaşsız olmaz ! |
bi takımı taraftarı var eder..... |
bunun adı çarşı olur yada başka birşey. herkez o kapalıda bulunamasada onlar biziz aslında,hem yansıtılan aşk,hem duyarlılık,hem farklı olmak.. çarşı norveçten çıkmadı:) imkanı olamayıp tribünde bulanamayanların sesi eli yüzü kulağı. takımı olumsuz etkiliyor diyenler varsada insaf derim.hangi takıma naship olmuş böyle taraftar onca çekilen çileye rağmen hangi topçuya naship olmuş bu ortam, kim adam gibi terini akıttı da dışlandı. Beşiktaş yürekli,canını dişine takan topçu ister,ırkı ülkesi ne olursa olsun |
Evet arkadaşalar anket ne durumda bukadar kişimi var forumda oy kullnacak nerede oylar hadi bakalım oy vermeye :) |
fikir çok saçma tabii ki ÇARŞIsız Beşiktaş olmaz.. |
Çarşı Beşiktaşsız yapamaz |
0lmaz |
Olmaz.! |
çarşı nedir? eğer kapalıdaki 5000 kişiyse çarşı,20milyonluk camiayız çarşısız beşiktaş bal gibi olur...ama çarşı artık kalbinde gerçek beşiktaş aşkı olanların ortak adıysa tabiki çarşısız beşiktaş olmaz... bence kapalı üst, yönetimi yeterince eleştirmiyor ayrıca son maçlarda tribünün o kısmında neredesye hiç beşiktaş bayrağı yok hep çarşı ile ilgili bayrak ve yazılar biraz ilginç... |
kesınlıkle olmaz..... |
olmaz olamazzzzzzzzzzzzzz olamazzzzzzz olur diyenler yok öyle birşey:):):) |
Carsısız BESİKTAS ekmek kadayıfı gibi olur, Carsı oldumu kaymaklı ekmek kadayıfı ...ama kafamda "acaba carsıyı bu kadar desteklemek bazılarına takım uzerinden ratk kapısı acıyor mu?" sorusu olusuyor. sonuc olarak ben orada carsıyı gormekten zevk alıyorum,Carsı gerekirse kendine bile karsıııı..... |
nerde görülmüş yahu ÇARŞIsız BEŞİKTAŞ olmaz olamaz da kardeşim o kadar,Avrupanın tek çekindii takım BEŞİKTAŞ neden mi tabi ki de ÇARŞIsıyla taraftarıyla ... ÇARŞI yüzünden de maç kaybedildii saçma bi yalan oyuncu ii oynamadıktan sonra , yönetim ii olamadıktan sonra yüklenecekleri ÇARŞI mı kaldı alla alla |
Olmaz...Olamaz... |
yani var ya senin de sorduğun soru yani şimdi:) |
Çarşısız beşiktaşı meyvesiz agaca benzetirim |
çarşısız beşiktaş sadece dört tekeri olan arabaya benzer.onada araba denmez:Dyeterince açık sanırım:D |
Türkiye`de Saat: 12:59 . |