![]() |
Olmaz.! |
çarşı nedir? eğer kapalıdaki 5000 kişiyse çarşı,20milyonluk camiayız çarşısız beşiktaş bal gibi olur...ama çarşı artık kalbinde gerçek beşiktaş aşkı olanların ortak adıysa tabiki çarşısız beşiktaş olmaz... bence kapalı üst, yönetimi yeterince eleştirmiyor ayrıca son maçlarda tribünün o kısmında neredesye hiç beşiktaş bayrağı yok hep çarşı ile ilgili bayrak ve yazılar biraz ilginç... |
kesınlıkle olmaz..... |
olmaz olamazzzzzzzzzzzzzz olamazzzzzzz olur diyenler yok öyle birşey:):):) |
Carsısız BESİKTAS ekmek kadayıfı gibi olur, Carsı oldumu kaymaklı ekmek kadayıfı ...ama kafamda "acaba carsıyı bu kadar desteklemek bazılarına takım uzerinden ratk kapısı acıyor mu?" sorusu olusuyor. sonuc olarak ben orada carsıyı gormekten zevk alıyorum,Carsı gerekirse kendine bile karsıııı..... |
nerde görülmüş yahu ÇARŞIsız BEŞİKTAŞ olmaz olamaz da kardeşim o kadar,Avrupanın tek çekindii takım BEŞİKTAŞ neden mi tabi ki de ÇARŞIsıyla taraftarıyla ... ÇARŞI yüzünden de maç kaybedildii saçma bi yalan oyuncu ii oynamadıktan sonra , yönetim ii olamadıktan sonra yüklenecekleri ÇARŞI mı kaldı alla alla |
Olmaz...Olamaz... |
yani var ya senin de sorduğun soru yani şimdi:) |
Çarşısız beşiktaşı meyvesiz agaca benzetirim |
çarşısız beşiktaş sadece dört tekeri olan arabaya benzer.onada araba denmez:Dyeterince açık sanırım:D |
Türkiye`de Saat: 19:41 . |