![]() |
bal gibi de olur ne demek bu yha... Ben BEŞİKTAŞlıyım... Çarşılı oluşum sonra gelir çarşı olmaz antipati olur marmaralı kartallar olur hiç fark etmez ama beşiktaş çarşıdan öncede vardı... Çarşıyı çok severiz sayarız orası ayrı ama: BEŞİKTAŞ olmadan Çarşı bir hiç ama Çarşı olmasada BEŞİKTAŞIM yine olur... Üzüldüm gerçekten bu açıklamalara... Demek çoğu Beşiktaşlıyım diyen arkadaşımız Çarşılıymış.... Beşiktaş bahane çarşı şahane!!! ASLOLAN HAYATTIR HAYATTA DA BEŞİKTAŞ!!!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
buda sorulurmu ayıp ettin :D |
çarşısız beşiktaş olmaz derken beşiktaş ortadan kalkcak anlamı çıkamaz tabiki beşiktaş olduğundan arşı vardır bunu tartışmıyor kimse çarşının maça kattığı ışğı konuşuyor herkes dünya bu grubu taktir ederken biz bazı beşiktaşlıların çarşıyı kabul etmemesi çok ilginç çarşı bi ruhtur kalbinin her zmn ilk planında beşiktaşlı olanların yeri ve öyle hisseden herkes BEŞİKTAŞ AŞIĞI=ÇARŞIDIR... |
Alıntı:
Konunun başlığını birdaha oku istersen.... |
Çar$ısız Be$ikta$ olmaz! |
bence olması lazım çarşı cidden beşiktaşın önüne geçti takım yenilir çarşı bağırmadı denir galip geliriz çarşı iyi bağırdı denir beşiktaşa hiç bakılmaz sürekli çarşı çarşı yani bence olması gerekiyo |
çarşısız beşiktaş artık olur.ben senelerimi verdim bu trübüne diğerleri gibi.yazık beşiktaş trübüncülüğü unutmuş.beşiktaşın ne ruhu kaldı ne öz değeri nede ciddiyteti.aslolan hayattır hayatta beşiktaş. |
ben kullanamıorum herhalde kapandı ama çarşısız beşiktaş olur diyenlere de yuh demek lazım |
Türkiye`de Saat: 10:07 . |