![]() |
biz beşiktaşlıyız tabiikide geri verirdimm.. |
tabiikide geri verirdim bi beşiktaşlıya bu yakışır zaten... |
geri verirdim:):) |
tabiiki sahibini bulur geri verirdim Allah korusun hak geçiyor sonuçta birde onun hesabını vermek var........ |
yanlıslıgın duzelmesı ıcın ugrasır ıade ederdım |
hemşerim olduğu nasılda belli ya :D ben olsam bende geri verirdim |
Ben bu parayı güzelce harcadıktan sonra yatıran kişiyi arayıp paranı yedim derdim:) Şaka şaka..iade ederdim tabi.bakın size yaşanmış bi olay..arkadaşımın büyük bir şirketin muhasebe müdürüyken yaşadığı bir olay. Bu adamın çalışanlarından bir tanesi yanlışlıkla bir yere ödeme yapmış..hemde 500.000 YTL. 2-3 gün sonra bu yanlışlık anlaşılmış. adam aranmış..ulaşılamamış..sonra adres bilgileri felan derken..adam evinde yakalanmış..bu arkadaşın 350.000YTL vergi borcu varmış.onu kapatmış..kalanıda çekmiş nakit..muhasebe sorumlusu işten atılmış..parayı alan adam da bu parayı taksitle ödeyebileceğini beyan etmiş..hala ödüyor şu anda:) |
parayı geri verirdim..Aksini yapmam söz konusu değil ..Bir bankacı olarak gorevimi yapardımm..:) |
benim başıma buna benzer bişey gelmişti:) yurt dışından hesabıma para yatmıştı ama gelmesi kereken para 500euro olması gerekırken 5000 ödedıler bana ben banka dakı adama inatla bana 500 gelıcektı dıyom adam 5000 dıyo:)en sonunda delirt meyın benı dıye bagırdıgımı hatırlıyom:)))) |
aynen iade... |
Türkiye`de Saat: 06:48 . |