![]() |
Kullandıgınız Zararlı Maddeler... Evet arkadaslar ; Kullandıgınız Zararlı Maddeler neler paylasalım... :) Ben sigara icmem ama alkol alırım ne demiş atalarımız Coco cola fanta hayatta içilmez ALKOLİK hareket engellenemezz..... |
sigara, alkol ama ilginç olan bunların zararlı olduğunu bir türlü kabul edememem :) |
hiçbir kötü alışkanlığım yok dicem inanmıcaksınız:Dvalla yok metin onlar öncedendi:D |
Alıntı:
yaw meltem senin adını yanlış koymuşlar kuzum... meltem değil MELEK olmalıymış.. bi kanatların yok walla :biggrin: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yaaaaa valla yok:(şaka onlar hep.tadına bakmayı sayarsak ohoooooo ooo |
Alıntı:
hadi itiraf et.... nelerin tadına baktın bakem :laugh: |
kırmızı beyaz şarap,miller,jack daniels,bira,rakı,tekila,votka...vb:D |
Alıntı:
|
metincim meltem alkolik çıktı :) :) :) |
kötü örenk olmuyum diye devam etmedim:D |
Alıntı:
eşi benzeri yok |
ikinizede hıh vede çöm:Dmeleğim varmı:Dsaklıyorum kanatlarımı:D |
Alıntı:
|
sigara ve rakı |
Benim zararlı bir şey kullandığım yoktur da. Efenim, o sigara içenlerin üzerine sinen, affedersiniz, o iğrenç koku yok mu? Hastalık bir yana, o başka bir şey yahu. Otobüste böyle bir muhterem yanıma oturdu; inanır mısınız bilmem, nefes alamadım ya. Ama öyle her içine de karşı olduğum yoktur; hiç içilmese daha iyi olur ama; içen birine de bunu demek biraz abes olur. Ben normalde para verip cigara alan biri değilim. Özel günlerde içerim; o da az. Özel gün dedikse; halı saha maçları, tabu oyunu eğlenceleri, arkadaşlarla piknikte falan. İstencimin yüksek olduğunu düşünürüm bu konularda. Bir süre içsem, kolay bırakırım derim. Belki de kendimi kandırıyorum. Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim; ben o siyah sigaraları seviyorum; yalan yok. Herkese sigarasız günler. Biraz çeliştik kendimizle ama olsun o kadar.:) |
bana zarar veren 2 alıskanlıgım var bırı vucudun heryerıe zaralı sıgara 2 .sı kalbe ve ruha zarar veren bırakamayacagım besıktasım her ıkısıde kalp krızıne kansere yol acıyor |
zararlı olduğunu düşünsem kullandığım maddeleri kullanmazdım demi:p |
Alkolik hareket engellenecek BEŞİKTAŞ çocuğu esrar içecek... Öyle kolay mı müptela olmak Söyleyin torbacılar... |
Alıntı:
|
ya arkadaslar sigaraya hayır alkole evet hem alkol bana gore agrı kesici tüm agrımı yorgunlugumu alıo olurda kullandıgmız faydalı maddeler die konu acılsaydı yine alkol derdim galiba :D |
sigara hayatımda ağzıma sürmedim..düşünmüyorumda..zararlıdan kasıt alkolse sık sık alıyorum:D..hiçte zararını görmedim gayette hoş... |
Coco cola fanta hayatta içilmez ALKOLİK hareket engellenemezz.....:):) sigarada kullanıyorummm |
sigara..içki...vs.. hepsi var ama cok saglıklıyımdır :D:D hatta sıgara fırmalarına dava acıcam m uzerınde oldurur yazdıgı halde oldurmuyo dıe :D |
y.o.k öle alı$anlıklarım....:D:D:D:D:D....tek zararlı alı$anlığım inatcılığım:D:D:D:D |
hap,esrar,içki,alkol,kumar,uyuşturucu,exstazy :D :D :D şaka tabii sadece sigara var onada zararlı olarak bakmıyorum arkadaşın zararı olmaz :D |
bazı kızlar ;) |
her çeşit alkol ve nargile!!! günde 2 tane nargile içiorum:S:S sigara içsem daha ii:'( |
nargile..sigara..likör (vişneli )..biRa (sadece efes) .. kumar olarak okey oynarım :D:D:D:D benm dosya kabarıkmış bayaaa :D:D allah affetsn :D:D:D |
benim kullandigim iki zararli medde var 1. CIKOLATAM :( 2.BESIKTASIM |
Alıntı:
pekki:):):) |
Yok yok, iyiyim böyle... |
çkolata dien arkadaş :D sevgilini mi yoksa masum bi çikolatayımı kasdeddiN :D:D:D yok yani masum çkolataysa hepmz bu suça ortağızz :D:D:D:D |
Alıntı:
|
kullanmıyorum :D |
nargıle foreveR :D:D:D |
Alıntı:
daha y.o.k mu kuzuuuuumm:D:D....nese sende ölürken töbe edersNnN..:D:D:D |
sigara ve alkol sadece:) |
zuhahhayt yok normal cikolatam benim sevgilim hic olmadiki :(:( |
Türkiye`de Saat: 19:31 . |