![]() |
Alıntı:
|
ya arkadaslar sigaraya hayır alkole evet hem alkol bana gore agrı kesici tüm agrımı yorgunlugumu alıo olurda kullandıgmız faydalı maddeler die konu acılsaydı yine alkol derdim galiba :D |
sigara hayatımda ağzıma sürmedim..düşünmüyorumda..zararlıdan kasıt alkolse sık sık alıyorum:D..hiçte zararını görmedim gayette hoş... |
Coco cola fanta hayatta içilmez ALKOLİK hareket engellenemezz.....:):) sigarada kullanıyorummm |
sigara..içki...vs.. hepsi var ama cok saglıklıyımdır :D:D hatta sıgara fırmalarına dava acıcam m uzerınde oldurur yazdıgı halde oldurmuyo dıe :D |
y.o.k öle alı$anlıklarım....:D:D:D:D:D....tek zararlı alı$anlığım inatcılığım:D:D:D:D |
hap,esrar,içki,alkol,kumar,uyuşturucu,exstazy :D :D :D şaka tabii sadece sigara var onada zararlı olarak bakmıyorum arkadaşın zararı olmaz :D |
bazı kızlar ;) |
her çeşit alkol ve nargile!!! günde 2 tane nargile içiorum:S:S sigara içsem daha ii:'( |
nargile..sigara..likör (vişneli )..biRa (sadece efes) .. kumar olarak okey oynarım :D:D:D:D benm dosya kabarıkmış bayaaa :D:D allah affetsn :D:D:D |
Türkiye`de Saat: 12:18 . |