![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kıskanç sorumsuz deli cılgın ne kadar olumsuz seyler varsa öyle panterim:D |
Alıntı:
|
Kendimi beenmişimdir.Sevgilim ellerimle süslerim.Baktırsın kendine :D bakımlı olsun die.Ukalayımdır.komiğimdir :D:D |
Alıntı:
walla öyleyim ne yapm ama genede ilişkimlerde bu kadar kötü huylarım olmasına rahmen gene seviyorlar ne yapalım :D:D insan kendini eleştire bilmeli kendinle barışık olan kişi kötü huylarınıda cok iyi bir şekilde dile getirmeli |
kavga etmeyi severim :D Biyerde herşey yolundaysa orda mutlaka bi yalan vardır.Sakin ilişkilerden nefret ederim :D |
Alıntı:
Alıntı:
burcu buradan bakıldığı zaman hareketli olduğun belli :D seninle olacak kişi kız kulesi karsısında kavesini yudumlama yerine diskolarda barlarda eylenmesi gerekiyor galiba:D |
Alıntı:
eğlensin tbi.Ben öyle yasaklar koymam. |
ikiyüzlü değilimdir...Birşeyin yanlış olduğunu düşünüyorsam eğer kırılacak mı demem söylerim... ukalayımdır... Komiğimdir gevezeyimdir... Kıskançlığa gelemem , Sakinimdir :D |
Alıntı:
aynı ben :D ama ben sinirliyimdir :D hemde aşırı :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
bide sinirlenince gözüm dünyayı görmez.Bianda silerim.Geride dönmem :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
evt.Bişy bikez biter.Geri dönüş olmas.nolursa olsun. hadi ben gittimsiz nasıl bi partner olduğunuzu düşünedurun ! |
Alıntı:
|
sadığımdır çok değer veririm fazla sıkmayı sevmem bunaltmam yane ama ilgisizde değilimdir falan filan işte bi karşılığını görmedim yanarım ona yanarım:(:( |
Alıntı:
biz kafamızı yormayalım bunlara :D evde kalacas :D:D |
Alıntı:
demek ki biyerde bi ayrıntıyı atlamışsın.Yada karşındakilerde sorun vardır :D:D |
Alıntı:
benim için problem yok... Kafam rahat olur hiç olmazsa :D |
Alıntı:
aynn :D bekarlık sultanlık :D:D:D |
hee yaa... dünyaya gelirken yanımda biri mi vardı ki giderken olsun :D |
dürüstümdür,kıskanmam,karısmam,yalan söylemem....aynılarını beklerım::):) |
Alıntı:
:D:D:D:D:D |
valla benden partner olmaz=)2 günde delirtirim adamı :p kıskanç,geveze, sinirli ve çok bilmişimdir :D ama ya sevdiklerime çok değer veririm hatta haketmediği kadarını vede çok fazla güvenirimm :D:D: |
asi :D kafasına buyruk :D |
valla boyle manyaklık isteyen sevgilisiyle deniz kenarıdan soğuk havada sabahlamak gibi hayalleri olan manyağın biriyim . ruhsuz sevgili olmaktansa evde kalırım daha ii . hareket hareket olacak . hayko dinlediğimden benimle kafa sallayacak :D argo kelimeler kullanabileceğim sevgilinin üzerinde falan . . boyle valla işine gelirse sahibinin :D |
Alıntı:
yazma sen boşuna :D senden bişey olmas :D |
burcu güselimm :D sen harcanıyosun burlarda forum un genc güzin ablasıı .. tecrubelerinizden bizde feiz alalımda hata yapmayalım lütfennnn ne oluuuurrr plssss ... :D ablaaaa yanlızımm cok sadeyim HER TÜRLÜÜÜ... ama azcık kötüyümmm :D:D |
oowwwwwwwww buralar yine şenlenmiş kolpa senin kötü oldugunu ztn biliok başka bişi söle :) |
ALLAH kuru iftiradan bide sabilerden korusun :D:D yalann yalannn |
Bende bilmiyorum ki :D:D |
aşık olduğum kızı sonuna kdar sahiplenirim severim bi zara gelmesini istemem çok kıskancımdır kendimi hiç bğenmem hep tipszi olduğumu düşünürüm :( |
İYİ ESPRİLİ İYİ VE ESPRİLİYİMDİR BİRAZDA UÇUK |
kıskancımdır....öle her sn a..cnm..ccm...diemem...her sn seni seviomda deemem....kar tek bi hatası sürünmesi için yeterli sebeptir..:D:D....güveniosam çok çabuk inanırım...güvenmiosam zaten o bnm sevgilim diildir:D:D.. ayrıca kıskandırmada üstüme y.o.ktur:D:D..daha bi de bunu yaparken hiç çaktırmama gibi bi huyum vardr kahretsin:D:D:D... eğer gerçkten seviosam evlilik dü sevmiosam zaten çıkmam..:D:D....yeter sanırım bu kadar:D:D |
Türkiye`de Saat: 15:40 . |