![]() |
Nasıl bi partnersiniz? Evet arkadaşlar,nasıl bi eş,nasıl bi sevgilisiniz??? |
saf bir partnerim inanırım sonuna kadar karşımdakine.ama kendimden çok severim.sadığımdır...yetmezmi bunlar çok bile erkeklere:D |
Öyle aşkım canım çok fazla böyle konuşmayı sevmem :D çok doğalımdır :D yalan söylemem,söylerse anında silerim. aşığım aman ben bundan ayrılamam falan diye bişey yoktur benim için.Çok sevsem de ayrılabilirim.Açık sözlüyümdür :D Çok mantıkçıyımdır.Aşktan önce mantık bnim için. |
aşırı kıskanç,aşırı sadık,şursuz iimser,aşırı aşık...duyguları uçlarda yaşayan denebilr:) |
başlık sanki biraz gitmemiş :) |
konuşkan.....:D |
Acaip eğlenceliyimdir. Kıskanç diilimdir,kıskansam da belli etmem. Öyle karışıp eden kısıtlayan biri diilimdir. Asla yanlış yapmam sevgilime. Otoriterimdir.Prensiblerim vardır. Hep aynı şeleri duymak istemem.Çabuk sıkılan biriyim çünkü. Yenilik olcak hep. |
Alıntı:
|
partner yerine sevgili diyebilirdin |
umursamaz,rahat,özgur,tabi hepsi sınırlı bi yere kadar susar yerınde lafı solerım kı karsımdakı hatasının ne oldugunu kalbı kırılmadan ve sıkılmadan anlayabılsın:) |
Alıntı:
aynı anlama geliyo.İçimizde evli olanlarda var o yüzden böyle demeyi tercih ettim :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
çapkınım ama bekarken ! sevgilime yanlış yapmam. |
Kendimi kelimelere dökemiyorum... :D:D |
Anlatılmaz yaşanır :D:D |
full komedi |
Beni bilen iyi biliyor Boşa çabaları bu gönüllerde Hükmü geçmiyor Hadi sev hadi hadi hadi Gözünü karartta Koy elini kalbine şu yalan hayatta ... böyLe bişii benden iyi parner sewgili olur :D söyLim yani :D |
Alıntı:
hemen övcek kendini ya :D |
Alıntı:
|
benden hayatta sevgili olmaz beceremem öyle şeyleri :D |
Alıntı:
bak bak yağcı :D:D:D |
Alıntı:
al işte ya :D dürüst insanın hali bi başka tbi :D |
Espirili Anlayışlı sevecen Sevdiğine Sadık Birisiyimdir :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
ama gerçekden öyle oluyor başlarda sevgili sonradan dost arkadaş baba vb. artık bir sürü sıfata dönüşüyorum :D:D |
Alıntı:
iyiymş :D:D:D |
tabi partner için problem yok ama benim hoşuma gitmiyor :( |
ikili ilişkilerde ağır rolü ben üstlenirim sakinim yerine göre bağırabilen yerine göre şaka yapabilen bir partnerim beni bilen bilir eywallah... |
Alıntı:
onun için problem diilse senin içinde olmicak;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
boşver ya :D takıl bana hayatını yaşa :D bekar geldim bekar gitcem :D bnde çok seçiciyim.Uygun adamı bulamıyorum :D:D:D |
Alıntı:
|
Biraz daha gerçekçi olmanızı dilerdim :) herkes kendini bir övmüş bir övmüş :D hiç mi kötü özelliginiz yok sizin :) hele burcu sen zaten meleksin .) |
Alıntı:
yooo böyle bişey iddia etmedim ben !etmem de zaten.Çünkü öyle olmak istemem. |
Alıntı:
valla ben masumum .. Süperim moderatörüm :D |
Alıntı:
çalışmıyorum zaten.Grk yk çünkü :D |
90 kilo 160 cm boyundayım En büyük aşkım yemek yemek Hedefim 100 kilo olmak Acaip asosyalim ve aseksüelim Gıcığım Hümanist değil sadistim Acaip pesimistim Çok pis can sıkarım |
evcümen, sadık... aynı zamanda eğlenceyi seven, aktif bi hayat isteyen... kıskanılmaktan nefret eden, buna tepkisini sert gösterip karşındakini çıldırtan.. ohoo çok var yau |
Alıntı:
ewet işte aradıgım adam sensin :) |
Alıntı:
baya gerçekçiymiş ! |
Türkiye`de Saat: 05:32 . |