![]() |
Alıntı:
olmas :D ikisinden birini seç :D ya gıda ya bilgisayar :D |
valla 2 de motor oldu arkadaşlarım ya memnun değiller yada iş arıyorlar. endüstriyel tasarım bence süper çok fazla mezunu yok zati. bence bi araştır. |
Alıntı:
:D:D:D:D deişik :D:D:D:D |
bence arkadaşım gıda mühendisliği bende geleceğin mesleği olarak duyuyorum hep hemen ii işte bulun |
eğer fen derslerin çok iyiyse bilgisayar mühendisliği oku,ben fen derslerinde çok zorlanmıştım ve bilgisayar mühendisliği bölümünü iyi araştır,ne içerir ya da bilgisayar mühendisi nerde çalışır,ne yapar? bazen dışardan göründüğü gibi keyifli bir meslek olmayabiliyor kişiler için,ayrıca bilgisayar mühendisliğinin bölüm dersleri de zordur |
Alıntı:
pki çok tşk ederim.Ama bn bitürlü karar veremicem yaa :( uffff :(:(:( |
valla iki bölümdede arkadaşlarım var...gıda mühendisleri halinden daha memnun...yarın belki bilgisayar yerine başka bir alet icat olunur ama gıda insanoğlu var oldukça olacak:)...okumak açısından daha kolaymı bilmem...ama mezun olduktan sonra iş bulma konusunda daha rahat olacağı kesin gıdanın...her ne kadar yasal olmasada kendi çalışmadığın yerlerde diplomanı kullanma şansında var ki bu da maddi açıdan daha çok şey hayal ediyorsan diğerinden daha cazip...yinede uzmanına danışmanı öneririm:) |
Alıntı:
evet bende gıdada iş imkanının çok olduğunu duydum.Maddi olarakta geliri iyiymş.Tşkler :) |
Kesinlikle bilgisayar mühendisliği ... |
offf offf :( |
Türkiye`de Saat: 02:41 . |