![]() |
forum kullanicilarindan kim hangi marka ayakkabıyı giyiyor ? hangi marka ayakkabı giyiyorsunuz? :):vroam: |
şimdi şöyle oluyor:bizim burda bi korsan ayakkabı çanta satan biyer var:D:D şaka biyana doğrusu bilinmedik marka ayakkabıda giydim çok ama alırsamda puma dır şeklinden dolayı nike adidas yapsın öyle model onu giyeyim hıh:D |
1 litrelik petşişeleri iyice ezip alttan üsten iki ip atıyorum onları giyiyorum allahım yaa |
11 Yaşımdan,38 yaşıma kadar lisanslı futbol oynadım.(4 yılı profesyonel)Hep adidas giydim... |
ilginç bi konu olmus.. adidas.. |
dugana giyiorum şimdilik sonra nolur bilmem:D:D |
Nike.. |
param hangisine yetrse onu giyiorum yanlış bir forum konusu saygılarrrr.. |
çok mu merak ediyon mp |
isteyen yazmaz kardeşim allah allah zorlamı yazın diyoruz |
Flo Cart |
converse ... (: |
Alıntı:
|
cumpo sport :D:D cumartesi pazarı :D:D ŞAkAa Bİ yaNa hep coNverse taqıLırım :D Spordada puMa:D |
Alıntı:
|
Rebook |
Alıntı:
|
NIKE |
Alıntı:
|
puma genelde..... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
aman efenim beni şımartıyorsunuz mypatxah ve puding:D:D |
:D:D:D:D çünkü sizz buna değersinizz... ((arKo neM krem'den Çalıntıdır)) :D:D:D:D |
çakma MP giyiyom napam para olmayınca :D:D |
dost başa düşman ayağa bakarmış sende öyle yaptın bu konuyu çok aradın mı ? brawo tebrikler |
hey allahım konuyaa bak sananeeeeee bu forum böle muhabbetler etmezdi bee !! |
nike ve converse |
sürekli kinetix :D |
tamam bazıları için yanlış olabilir yazmayın o zaman |
converse ;) |
|
bir zamanlar kinetix sonra adidas şimdi ise nike |
nike ayrıca bu konuya kızan arkadaşlar neden kızdılar anlamadım bundan daha saçma konularda gördüm ben |
ne olursa olsun iki kulağı olsun giyiyoz işte |
nike, superga, puma ... |
Arkadaslar msj lara bakdım da niye bu kadar sert cıkısdınız anlamıyorum bunun gibi birdok anket var hangi parfümü kullanırsınız örnek buda bi anket sonucta isteyen yazar istemeyen yazmaz bu kadar sert cvp vermenize gerek yok ;) Ben Adidas Nike harici giymiyorum botlarda ise Buldozer ;) |
Kinetix, Converse'de giyerim... |
Türkiye`de Saat: 01:20 . |