![]() |
Ne iÇİn BjK DeN VaZGeÇeRSiN?? iSTeDikLeRiNi VeRSiNLeR BeN VaZGeÇmEm aMa VaZGeÇeRİm DiYeNLeRDe VaRDıR eLBeTT!!! hatta çok sevdiiğim bi insandan bu yüzden ayrılmıştık:( ama pişman değilimm kendileri koyu fb liydideeee.... |
bende hiçbişey için vazgeçmemm..! |
bu sevgi-sevda birşeye değişebilinebilirmi...? |
Hiç bir şey için vazgeçmem...Doğmuşum babam "Beşiktaş" lı demiş...ölene kadar da böle . |
vazgeçerim diyen varmııı... hiçbişey için....vazgeçmem.... |
vazgeçerim diyen olacağını sanmıyorum. ben asla vazgeçmem... |
vazgecmem! |
vazgeçebilirim ama sadece mecburi bi durum oldu diyelim ailem için,oda zaten imkansız öyle bi tercih durumu olmaz gerçi...yani vazgeçmem:Dooofff çok çelişkiliyim:D |
Belki çok çok saçma bişi ama anne babanızın hayatta kalması için başka bi takımlı olmamak şartyla böle saçma bi mecburiyet için vazgeçileblr ,bu ihtimal de olmadığına olmıcağına göre asla vazgeçlmez :) |
:D:D Alıntı:
|
asla wazgeçmem. . ! ! |
Bu ask baska.. vazgeçmem!! |
yok daha neler :D ASLAAAAA VAZGECEMEM |
Vaz geçmem asla senden BEŞİKTAŞIM BENİM |
ben vaz geçerim sorun değil bnm için diyecek bırısı varmı acaba burada:D |
YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN BİLSEKKİ KELLEMİZ KOPAR BEDENDEN AŞKIMIZ HARBİDEN HEMDE DERİNDEN ASLA VAZGEçMEYECEĞİZ BEŞİKTAŞ SENDEN..! Ne aile,ne okul,ne arkadaş,ne dost,ne sevgili Bu aşkın önüne geçemez. Durum her ne olursa olsun. Bu sevadadan vazgeçersem Allah belamı versin ;) |
beşiktaş ın yeri kalbimin derinliklerinde atsam atamam satsam satamam... "SEWİNMEK İÇİN SEWMEDİK" bu söz herseyi anlatıyor |
hiç bi şey içn tabikidee |
Alıntı:
|
bende bunları duymak istiiyırdumm zatenn:):):) gerçek bjk li böyle olmalı.diger takımlar gibi 2 gün yenilince şampyn olamayınca ve her ne olursa olsun bjk den vazgeçmemmilliii..... |
valla versinler şampiyonlar ligi şampiyonluğunu beşiktastan vazgeceyim.Ben tutmasamda olur ama o gurur arkadaşlarıma yeter. |
hiçbirşey için vazgeçmezdim zaten istesemde vazgeçememki damarlarımda beşiktaşım akarken onu bırakmak elimde olan bişey değil |
babam aşırı fanatikliğimden dolayı yasaklamıştı umuruma gelmedi asla vazgeçemem beşiktaş senden die boşuna demedik......... |
Alıntı:
Kirk yilda bir iyi laf ettin :D konuyu ilk gordugumde ilk bu aklima geldi baska turlu imkansiz OLUMUNE BESIKTASK |
ben doğarken annem zıbın siyah beyaz elbisenin içine koymuş ölüncede beşiktaşın bayrağıyla örtülü tabutun içine giricem beni bu sevdadan caydıramazlar |
böyle bir soru mu olur... Beşiktaş'ımızdan hiçbir şekilde vazgeçilemez... |
bu sevdadan vazgeçersek allah belamızı versin!!!!! |
konu çok saçma olmus burdaki kmse bende dahil beşiktaşktan vazgecmez!!! |
eger bır basıktaş taraftarı vazgecerse besıktaş olarak ondan vazgecerız ;) |
valla beni hiç kimse vaz geçiremez BEŞİKTAŞ aşkından istersen seni öldürürüm desinler fark etmez |
beşiktaş için beşiktaştan vazgeçerim :D:D yawf nie vazgeçelim-dünya tersine dönse vazgeçmem |
beşiktaş için herşeyden vazgeçerim ama herşey için beşiktaştandan vazgeçmem |
ölürmde vazgeçmem delimiyim bn ....herkes esas takımın bjk olduğunu bilse keşke... |
Ancak bir milletin kaderi benim Beşiktaşı bırakmama bağlı ise:D |
aaaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssssssssssssssssssssss llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllla aaaaaaaaaaaaaaa |
Asla Asla ve Asla.. Bitmez bu aşk.. |
bizimi denionuz anlamadımki |
sizler icin bjkden vazgecerim |
' O ' Gelirse Herşeyden Vazgeçerim . . . |
çok düşündm vazgeçermiyim diye. eğer deli gibi aşıksanız ve onu ölümüne seviyosanız biri size aşkınız mı beşiktaş mı diye sorarsa o an 'aşkım' diyebilirsiniz. ama hiçbir zaman gerçek aşkın beşiktaş olduğunu unutmazsınız ve o aşk kalbinizin bi yerlerine saplanmıştır, çıkaramazsınız!!!. |
Türkiye`de Saat: 07:59 . |