![]() |
Alçak gönüllülük yapıcam şimdi bi dk :D Ben erkek olsam beni arar bulur evlenirdim :D Güzellk için değil :D |
valla bende yalan yok Benim ki 90 60 90 olsun benim olsun :D :dancing2: esmer olsun ici disi bir olsun delidolu olsun fazla bisey istemiyon zate :D |
bence dış güzellik o kadarda önemli değil önemli olan iç gizellik dış görünüş nekadar önemli olsada içi güzel değilse bence boş |
Alıntı:
yoldaşım neden öyle diyorsun ki... O gözler varya beni direkt bitiriyorlar... :D:D |
aYRıM yoK :D |
bence dış guzellık onemlı degıl onemlı olan sadece ınsan olsun dıyemeyecem tabıkıde oncelıkle dış guzellık bakımından afitap gıbı olmalı:D:P |
sevgilim olmasın anladınız onu sevgılım var ama ona sozüm deıl bı kız olsa onu pazarlardım o kızda bböle olsa Saçı sarışın , göz rengi mavi tuttugu takım fenerbahçe :D:D:DD: ALLAH tan benım sevgılım besıktaslı :D |
Saç rengi,göz rengi hiç fark etmez.Zayıf olması tercihimdir.İç güzelliği,dışından daha iyi olmalıdır. |
1.70-1.75 boyu uygundur, fazla uzun olmasına gerek yok, bide esmer olabilir..:)..Ama cidden dış görünüşün fazla bi önemi yok, zaten memelekette güzel kız çok var, mühim olan dışı güzel olanı değil içi güzel olanı bulabilmek... |
erkek olsam beni arar bulurdum:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 05:43 . |