![]() |
ya terimide al git mazlum bi git ya lanet olsun nerdende bulaştım:D:D geçemicez demedim zooooorrrrr,valla hackletirim siteyi tanıdık heykır arkadaşlarım var:Düstüme gelme:D |
Alıntı:
sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz:D:D:D |
ekemiş mazlum.hıh:D |
İnşallah geçeriz ama bendede bir karamsarlık var nedense İster istemez melteme katılıyorum |
oh be sounda beni anlayan biri:) bende işte karamsarım çünkü geçende dedim papaz herzaman pilav yemez:Ddünyanın en iyi kalecisi topu elinden bikez kaçırır nihat son dakikalarda 2 gol bikez atar semih son dakikada bikez taş çatlasa iki kezz gol atar.hele bide sinyor terim in bu olaylarının patlak vermesi...işimiz zor kısaca |
Şans tutmayabiliyor her zaman Açıkçası bu elemelerde oyuncular işi pek ciddiye almıyor gibi geldi bana Ama sonu kötü bitecek Her bir başarılı oldugumuz turnuvanın arkasındakı turnuvalara katılamıyoruz 2002 3.luk 2004 europa yok 2006 world cup yok 2008 3.luk bakalım ıns 2010da ismimizi görürüz ama .. |
doğrudan geçmemiz çok zor, kendi evinde kötü bir oyunla puan kaybediyorsanız en iyi 2.'lik de zor görünüyor ama baraj maçı oynamamız büyük bir ihtimal... |
İspanya 1. olur grupta...Bosna'yı yenebilirsek, en azından 4 puan alırsak onlardan baraj maçlarına kalabiliriz...Anca öyle çıkabiliriz.... |
sen baştan kaybetmişsin bence.K.delisi bu, koca hollandayı al aşagı etti ki :) |
bence 2. oluruz, baraj maçlarını bu sefer geçeriz, gruptan 2. olarak çıkarız, 2. turu geçeriz, çeyrek finalde eleniriz:D Biraz uzun oldu ama:D |
Türkiye`de Saat: 05:04 . |