![]() |
Bir futbol maçı seyrederken en çok sinir olduğunuz anlar? Bir futbol maçı seyrederken en çok sinir olduğunuz anlar? |
Güzel bir pozisyonda yan hakemin hatalı bir şekilde ofsayt çalması |
Hakemin net bir penaltı pozisyonunu görmemesi heralde .. |
rakip oyuncu agresif olursa bende agresif olurum..:) |
Hakemin net bir penaltı pozisyonunu görmemesi Bu çok sinir bozocu bir şey |
bence hepsi ama öne çıkan bu : Son dakikada kalecimizin takımıma puan kaybettirecek çok hatalı bir gol yemesi |
çok yavaş davranılması yenik durumdayız baskı kuracagımza (anadolu takımına) top çeviriyoz... |
genelde cafede izlediğim için,önümden gelip geçenlere sinir oluyorum:) |
Onumde bulunan uzun boylu adam yuzunden golu gorememem. |
Güzel bir pozisyonda yan hakemin hatalı bir şekilde ofsayt çalması |
Takımım gerideyken rakip kalecinin ve oyuncuların yavaş davranmaları -Valla en çok buna sinir oluyorum,tam küfürü hak eden bi olay. Hakemin net bir penaltı pozisyonunu görmemesi Güzel bir pozisyonda yan hakemin hatalı bir şekilde ofsayt çalması -Bu ikisi de çok sinir bozucu:) |
hepsini işaretlesek :D |
OFSAYTLARA SİNİROLURUM |
Defans oyuncularının `Al da at` dercesine bir hata ile topu karşı takımın oyuncusuna kaptırması buna çok sinir oluyorum genelde |
Defans oyuncularının `Al da at` dercesine bir hata ile topu karşı takımın oyuncusuna kaptırması evet bende buna sinir oluyorum ve genelde bizim gökhan kazması çok yapıo |
Defans oyuncularının `Al da at` dercesine bir hata ile topu karşı takımın oyuncusuna kaptırması kesinlikle bu birde artık bir futbol maçında gökhan zan varsa tv ekranında en deli olduğum an babamı falan dinlemem basarım küfürü:@ |
Alıntı:
|
:D:D rüyalarımda 3 kişiyi öldürüyorum durmadan:bir leyla zana iki:RTE:Düç:gökhan zan:D |
:D:D:D:D |
Önmden biri geçerse,olaki ekran önnde çakılmış gibi kalma durumlarında... |
Takımım gerideyken rakip kalecinin ve oyuncuların yavaş davranmaları |
Gökhan Zanın ayağına topu her alışında taca atmasına :D |
bazen taca bile atamıyor:D |
Alıntı:
en kritik anda oyuncunun penaltıyı kaçırması... üff bn hepsinede sinir olurumki |
hepsi die bir şeçenek daha koymalısın bence:D:D ama benim yorumun hakemin net bir penaltı pozisyonunu vermemesi |
maçın en kritik anında oyuncunun penaltı kaçırması... |
benımkisi cok acayip bak cevaba ..... televizyonun önunden birinin geçmesi :D |
Alıntı:
|
saçma sapan adamların maçın yorumcusu olup aptal saptal konuşmalarına deliyorum..misal selçuk yula türkiye-belçika sinirden ne yapacağımı şaşırdım adamı dinlerken zırt pırt laflara atlıyo gerzek ne konuştuğunu kendi de bilmiyo mal.. |
Alıntı:
|
Defans oyuncularının `Al da at` dercesine bir hata ile topu karşı takımın oyuncusuna kaptırması örnek mi gökhan zan başka kim olabilir ki :D |
Takımım gerideyken rakip kalecinin ve oyuncuların yavaş davranmaları Son dakikada kalecimizin takımıma puan kaybettirecek çok hatalı bir gol yemesi Maçın en kritik anında oyuncunuzun penaltı kaçırması Hakemin net bir penaltı pozisyonunu görmemesi Güzel bir pozisyonda yan hakemin hatalı bir şekilde ofsayt çalması Defans oyuncularının `Al da at` dercesine bir hata ile topu karşı takımın oyuncusuna kaptırması Maçın son anlarında takımımın çok net bir gol kaçırması hepsi... |
benım sınır olduguklarım ankette yok yenık durumda ıken ; - agresıflesmıyorsa - sureklı yan top yapıyorsa - yenılgıyı kabullenıyorsa |
Takımım gerideyken rakip kalecinin ve oyuncuların yavaş davranmaları Son dakikada kalecimizin takımıma puan kaybettirecek çok hatalı bir gol yemesi Defans oyuncularının `Al da at` dercesine bir hata ile topu karşı takımın oyuncusuna kaptırması bunlar beni maç izlerken sinirlendiriyor..:@çileden çıkarıyor!!! |
Alıntı:
|
hepsi .... |
oyuncunu penaltı kaçırması |
yawaş davranma meseleleri :D antiyavaş futbol :) |
rakip oyuncuların agresif davranması |
cogunda da sinirlerim bozuluyo |
Türkiye`de Saat: 09:05 . |