![]() |
kız arkadaşınızla yolda yürürken laf attılar ne yaparsınız? ????? |
kvga cıkartrım |
Alıntı:
ölecegımı bılsemm adama gırerımmm sevgılım kımseye yedırmemm |
direkt dalarım adama.. |
Pişt ne dedin la sen artist, Sen gel bakim buraya Devamı belirli bir yaş sınırı için sakıncalı :D |
sünepe gibi kalmıcaz herhalde ne yapacagını biliriz. |
dalarım hemen |
yanında erkeği oldunu göre göre laf atabilen bir ..... toplum için gerekli değildir.linçi vaciptir ;) |
hımm bi erkek olsam ve sevgilime laf atsalar tabii karizmayı çizdirmemek bende olay cıkartırım 8) |
Şiddete hayır :D:D |
bence Godoşluğa Hayır ! Semra :D:D |
Alıntı:
|
gozune yasina bakmadan simsek gibi dalarim adama cok kisi olursa eyer ben sadece birisini tutup doyasiya doverim |
Alıntı:
aynen eer kalabalıklarsa birisini tutmam yeter li |
Allahın sevdiği kuluyumm denk gelmiorum ya abimlerle gezerim ya canımla iki tarafta deli Allah korusun:D:D |
lütfen yapmayın bu yaptığınız çok ayıp derim:D |
o anki sinirle nolur acaba:D |
semra ablama katılıorum şiddet'e hayır:Dinsani yolları deneyelim:D |
Alıntı:
işte ben diorum lütfen yapmayın bu yaptığınız çok ayıp die:D şiddet yok yani:D |
hay allahim soruya bak :D kiz arkadasimi laf atcaklar neyarsin diyorsunuz öylemi bu soruyu almana sorsaniz cesitli cevap alirdinizda bu soruyu bir türke sorulunca komike kaciyor :D |
Alıntı:
şiddete karşıyız:D |
Alıntı:
ne alaka sevgılıme laf atacaklar bnde ııı yaptınımız dıyecemm nerde kaldı bu sevgı o zamann |
konuşarak çözün canım:Dilla hakkı kötek deip dalmak gerekmio:Ddnyada yaşıoruz:D |
son sözLeri oluR |
kaba kuvvet son düşündüğüm şeydir aslında.İlk başta aklıma direkt olarak kavga da gelse çıkar yol bulmak için birşeyler düşünürüm.Olmadı kavga kaçınılmazdır zaten bu durumlarda:D |
Alıntı:
yani nie böle bişi yaptıklarını ve çok ayıp bişi olduğunu sülerim:D |
Alıntı:
Bu da güzel bir bakış açısı:D |
Alıntı:
|
siddete hayir sakin olun beyler :D:D |
Ne oldu mevzumu var kime dalıyoruz?:D |
Alıntı:
|
afferin sana :D:D cici ol iste böyle :p |
yani dimi ne gereği var adam alt tarafı kıza laf atmış :D |
yaniii :D duymamazliktan geleceksin :p bu yazdiklarima kendim inaniyormuyum acaba :D:D |
kulaklarım sağır olsa gözlerim kör olsa şiddet genede kaçınılmaz şeymiyiz biz:D |
ben erkek olsam ve benim kizarkadasima laf atsalar napardim acaba.. :D |
Alıntı:
|
düsündügünü biliyorum aynisini bende yapardim herhalde söylemesende olur hahaha :D:D |
Allah o durumla karşı karşıya getirmesin beni bugune kadar hiç denk gelmedi ama gelirse bilmiyorum neler olur kalkıpta insani yollarla konusabileceğimi zannetmiyorum çünkü muhattabım insan değil onun anladığı dilden konuşurum |
kan çıkar !! |
Türkiye`de Saat: 01:22 . |