![]() |
hiç bir kızdan çıkma teklifi aldınızmı? ????? |
yok walla yarabbi şükür ki almadım:Dalmak da istemiyorum:D |
:D:D:D ben aldım nedense hiçte kabul etmedim... ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ooo çoook :D:D |
:D:D:D:D çıkma neki kaçırma teşebbüsünde bile bulundular :D:D:D gazoz içirmeye kalktılar :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bende almadım çıkma teklifi istemiyorum da:tongue: |
bi bayan olarak cevaplicam aldım...hayatımın en kötü günlerinden biriydi kız lez çıktı :S:S ooofff hatırlamak bile istemiyorum... |
:D:D:D geçmiş olsun :D:D... evet aldım :D hep muhabbet ettiğim bi arkadaşımdı :D mesaj çekti olmaz dedim :D 3 yıldır küs :D salak hatun :D...halen gıcık oluyom :D... |
almammııı.:D:D:D.sizin yaşınız kadar teklif aldım been :D:D:D |
Üniversitede birkaç kez aldım :) Okul hariç olmadı :( |
aldım..:D htta bi tanesinide geçen gün aldım..:D |
bir kere aldım ama bana ters geliyor bu tarz şeyler... Kız evi naz evi olacak azcık yoksa kendi değerlerini düşürüyorlar bence... |
Alıntı:
|
kiz konusunda bana geleceksiniz :D evet aldim birkac kez :D |
Alıntı:
|
aslında herşeyide erkeklerden beklememek lazım kadın erkek eşitliği varsa kızlarda teklif edebilir=)erkek çok sevipte söyleyemiyorsa o zaman ne olcak açılma sorunu felan |
bende aldm birden fazla aldığım teklifleride reddettim biri için pişman oldm ama geçen geçmişti :D |
bi kaç kızdan çıkma teklifi aldım ama kabul etmedim çünkü bi kız asla çıkma teklif etmemeli... ilk adımı erkekten beklemeli bi kız bu işin bencesi... |
ben ve kız cok uzakk besıktası kımseye tercıhhh etmemmmm teklıf alsamda redederımm :dD::D gercı kızlarda bana teklıf etmezler oo kadar salak degılırler bnım gıbı tıpsızı nerden bulacaklar:D:D:D |
Alıntı:
|
havada aşk kokusu var :D |
bizim zamanımızda yoktu böle şeyler :D |
Alamanya'da gayet normal... Bana teklif edenler oldu. Bu gavurlar hic kacirmaz:D |
vayyyy ibish alman kızlar sarışınlar felan kıbrıstada normal bunlar ama yok be kardeşim ben çıkma teklif etmedimmi huzur vermio o aşk:D |
Oldu oldu, olma mı hiç... |
sen ne diyon abi ya:D nisanlanmadan önce az ince is cevirmedik... gecti o günler artik:( |
Alıntı:
helal olsun kardeşime :) |
bir kere aldım ama kabul etmedim..sebep yok :s |
aldık ama almaz olaydık :D |
ayiptir soylemesi ........ :D cok cok ama sadece bakkala kadar :D:D:D:D:D: |
Alıntı:
bakkal çıkışına kadarbari olsaydı bi gazoz alır insan :D olmadı bi çikolata :D |
Bi kızın çıkma teklif etmesi bence çok hoş birşey değil. Biraz ağır olması lazım. Ne o öyle çok meraklıymış gibi. Hiç hoş değil. Aşkımdan gebersem bile ben çıkma teklif etmem . |
Alıntı:
enteresan :S erkek ediyosa kız da edebilir ne var ki bunda :S |
Alıntı:
yürü beee kim tutar seni ;) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 11:06 . |