![]() |
Çocukluğunuzda En nefret ettiğinizz Soru? Cevap şıkları Çocukluğunuzda en çok sorulan soru? Annemi daha çok seviyon babanı mı? Büyüyünce ne olacaksın? Ben senin küçüklüğünü hatırlarım beni hatırladın mı? Yemek yer misin? Hepsi |
Annemi daha çok seviyon babanı mı? Allahım ne sinir olurdum bu soruya yaa! |
ben başka bi şık eklicem okulun nasıl gidio:Dgıcık bi soru:D |
Bir şık'ta Benden :D " Senin Baban kim bakalım evladım ? " Sanki Taniyacak ya :) |
sen kimin kızısın:D:Dbu da kötü:D:D:D |
baban kim, annen kim, ne iş yapıyolar, kaça gidiyosun sen bakalım, nasıl gidiyor okul diye devam eden soru dizisine hep sinir olmuşumdur:D |
kucukken kac yasındaydın sen sevmedıgım soruu:D:D:D:D:D:D |
şu günah bu günah yapma etme falan filan kardeşim cehennemde yancak olan benim alla alla :D |
soru degilde şey derlerdi ya hadi göster amcalara :D:D:D |
Alıntı:
|
yaramazlık yapma keserim bak sanki sünnetçisiniz mübarek :D |
Alıntı:
kardeşim askermsn kaça kaçsın |
Alıntı:
evet kardeşim askerim 89/1 |
ben 1987/4 :D alt devremn torunu izmirdeym bak bi ihtiyacın olursa emret |
Büyüyünce ne olcaksın?? gıcık olurdum bu soruyaaa bi de anneni mi daha cok seviosun babanı mı?? :@ |
Alıntı:
|
kardeşim özelden msj atcam bekle |
özelden msn gönder kardeşim çıkcam birazdan malum yarın yolculuk var erken yatayım :) |
annen baban nereli senin bakıyım... ya bi dur nerde olduumu çözemedim :D:D |
babanenımı ananemı daha çok seviosun die bi soru gelirdi bana :D |
- hangi takımı tutuyon - beşiktaşk - başka takım yok mu? - (tövbe tövbe...) |
hepsi ve bi soru daha var.. KUŞ la başlayan :D:D:D:D onada uyuz olurum:D |
Sen Kimin Oğlusun Okul Nasıl Kız Arkadaşın Varmı (Küçücükken :D) Anneni mi Daha Çok Seviyosun Babanı mı Bunun Gibi Cins Cins Sorular Ve Daha Fazlası :D |
bana böle sorular soramazlardı nedeni sorduklarında suratlarına tükürürdüm :D:D |
- Anneni mi daha çok seviyon babanı mı? - Büyüyünce ne olacaksın? oldum olası bu 2 soruya gıcığım ve ölünceye kadar da gıcık olmaya devam edeceğim :D |
Alıntı:
-kuş ötüyomu kuş? (çakala bak şifreli sorular soruyo el kadar çocuğa):D -ne kuşu yaa...! (çocuk kuşun ne olduğunu anlamaz...):D |
büyüyünce ne olacaksın sorusuna gıcık olurdum. şimdi de kendisi hiç bişi başaramamış insanların bana akıl verip istediğim meslege karşı çıkmalarına gıcık oluyorum. |
büyüyünce ne olcan sorusu kanser ederdi beni :D |
büyüyünce ne olucan? la daha 5 yaşındayım hayatımla ilgili kararlar almam için biraz erken değil mi :D :D zaten cvplarda ezberdir doktor, öğretmen, polis :D |
NeDen HeP bjk formanla geziyosun hasta mısın sen :D töbe töbe laa git işine çoluk çocugun yokmu senın git onlar asor bana nie soruyon töbe töbe |
Okul Nasıl Gidiyor sorusuna hasta olurdum.İlkokul 2ye 3e gidiyorsun nasıl olabilir |
büyüyünce ne olcaksın |
Annemi daha çok seviyosun babanı mı çocukluğum boyunca kabusum oldu bu soru:D:D |
benim oğlum olmak istermisin :D :):):) |
Anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı? İlle de biri diğerinden çok mu sevilmeli? |
wala çocukken millet beni değilde bn milleti sorularımla çıldırtırmırşım... o yzden tm sorular makul:D:D ama oldum olası şu anne bab sevgisi arasındaki dengeyikurmaya yönelik sorulardan nefret etmişimdir:D:D |
kaç yaşındasın? kaça gidiosun baqim sen :D:D:D sananeeeeee |
büyünce ne olacaksin? - sanane kardesim yaa :D:D önce bi büyüyelim ozaman düsünürüz :D |
çocukluğumu hatırlamıyorum:(:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 02:14 . |