![]() |
besiktas mı? sevgili mi? bnm için sevgiliii(gizemm'mm) |
bence beşiktaş hiç bişeye değişmem beşiktaş hayatımda her zaman var ama yarın sevgilimin nabıcağı belli olmaz ... |
Tek Aşk BeşiktaşK ;) |
beşiktaşlı sevgili:D:cool::D |
Beşiktaşk |
Alıntı:
ama BEŞİKTAŞ'n yeri frkLı AHMET'min yeRi frkLı.. ;) |
Beşiktaş tabikide;) |
Alıntı:
|
tabıkıde sevgılımmmmmmmm |
beşiktaş tekin :D |
Alıntı:
|
İnadına beşiktaş De ahmet:D:D |
inadına beşiktaş sonuna kadar beşiktaş biz siyaha beyaza vurgunuz aşkın gökkuşağı gibi değişen renklerine değil:D |
Alıntı:
|
beşiktaş tabiki sewgilimden öncede o wardı (: |
ikisininde yeri ayrı tabiki ama bana göre beşiktaş aşkı daha başka bununmutluluğu daha bi başka |
buda sorumu yaaa :D:D BESIKTAS tabiki :) |
ölümüne kadar sevgilimmmm |
mezara kadar beşiktaş mezardan sonrada beşiktaş :) |
tabide beşiktaşşşşşşşşşşşş hiç bir sevgiliye değişmem beşiktaşımı |
Alıntı:
|
ikisi farklı kulvarlar bnce karşılaştırmak yersiz sonuçta senn deli gbi aşık olduun bişeye sesçıkartabilcek acımasız sevgiliyi neden en byk aşkıma deişimki??ona ne benm beşiktaşı tutmamdan yane:D:D |
BEŞİKTAŞ'IM SEN ÇOK YAŞA CANIM FEDA OLSUN SANA HİÇBİR ŞEYE DEĞİŞİLMEZ SENİN SEVGİN BU DÜNYADA..! |
tabikide beşiktaş... beşiktaşım beşiktaş beşiktaş... beşiktaş beşiktaş beşiktaş |
TEK AŞK BEŞİKTAŞK DEDİK Bİ KERE |
hepsii vaz gecilmez kalbin ıkı yarısı |
SevgiLi sayıyı 3 olmuss xD |
Bir Tuzlu Fıstığım,Birde Sigaram VarSa Rakım,Yoksa Votkalı Biram Yalancı Dünyayla Açıldı Aram Beşiktaş'Tan Başka Yok Ki Manitam ! ... |
ikisi birlkte olmazmı :D |
Alıntı:
|
Sevgılı dedıgın besıktaslı olur:) |
bana Beşiktaş mı ben mi? diye soracak kadar uğraşmıyorum takımla zaten ben Beşiktaş tan önce Rizeliyim ama bu soruyu soran kızda salaktır heralde büyük risk alır:) |
tabiki BEŞİKTAŞ |
bırakın hadi yaa.. sevgili geçici, BEŞİKTAŞ KALICI ! |
bnm sevgilim zaten besiktask |
sevgili neki tabikide beşiktaş |
geçenlerde başıma geldi ya beşiktaş ya ben dediler bana bende cevabını verdim layığıyla:D |
neyleyim siyah diyince beyaz demeyen manitayı ! biz boşunamı bağrıyoruz ''Beşiktaşım seni ben değişmem hiçbişeye'' diye.. |
Her daim Beşiktaş'ım.. |
sevgilim için dunyayı yakarım, beşiktaş için sevgilimi yakarım ;) |
Türkiye`de Saat: 07:50 . |