![]() |
Bebişimize isim arıyoruz :) Forumumuzun eski süper moderatörlerinden biri olarak sizden yine benim gibi eski süper moderatör Ayche için önemli bir yardım istiyorum. Arkadaşlar bilen bilir ama ben yinede kısaca Aychemizden bahsedeyim o forum üyelerinin kiminin ablası, kiminin kankası, kiminin arkadaşı, bazılarımızın akıl hocası, yeri geldiğinde de “höyttt noluyor burda” diye fırçasını atan ”AYCHE”si:) Ve yine bilen bilir, bilmeyenler öğrensin kendisi şuan forumumuzun en tatlı ANNE adıyı :wink: Yavru Kartalımız, Dişi Kartalımızın bu dünyaya merhaba demesine sadece birkaç ay kaldı Ve tahmin edeceğiniz gibi bebişimize bir isim lazım. Annesi gibi güzel, annesinin sesi gibi kulağa hoş gelecek, kendisi gibi anlamlı bir isim lazım bize… Güzel önerilerde bulunacağınızı ve AYCHE’ nin de o kadar güzel isim içinden hangisini seçeceğini şaşıracağına eminim. Hadi başlayalım….:party: |
Masal ? Eylül ? Ezel ? Doğa ? Gülfem ? Ilım ? Irmak ? İnci ? benim en sevdiğim kız isimleridir :). Rabbim analı babalı büyütsün , ben tanımıyorum kendisini ama :) |
irem gözde simge en sevdiğim kız isimleri allah analı babalı büyütsün inşallah:) |
Sevgili Handan ;eğer soyadını söylersen harf uyumunu da göz önüne alarak önerilerde bulunabiliriz..Sana ve sevgili "anne adayı" mıza sevgiler.. İrfan.. |
İrfan abi soyadındansa anne ve baba adını dikkate alalım bari. Malum kız çocuğu değişecek o soyadı birgün:) Ayşe&İlker |
bi öneride benden İlker + Ayşe = İLAY veya İLAYDA :) bu "DA" handan' nın "DA"sı olsun:) |
Feriştah Döndü Rukiye Satı Fati Dürdane Pakize Sümnü Tomris Halime Nebahat Hümeyra Perihan Keriman Şadıman Gülümser Fahrigül Selbiye Saniye Neriman Keriman Vesile Safinaz Döne Fitnat Tenzile Bağdagül Dudu Sıdıka Zakire Şaziment Şazıman Bunlar en sevdiğim bayan isimleri :) |
inanmam emre:D:D |
emreeee Allah seni napsın yaaa:) |
Yarım saatir yazıyorum bitiremedim daha aklımda bi kaç tane var birikince takviye yapıcam :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
uğruyormuşum demek ki:) |
Alıntı:
|
zümzüme olsun yada emre abınn yaptgı lıste |
meLtem.. bence çok ama çok harika 1 isim ;) |
emre senin çocugun oldugunda hatırlat bu listeden seçelim olur mu canım :) |
İlker'in İlk 'i Ayşe' nin Ay 'ı üstelik ilk çocuğu ifade eden "İlkay" olur mu acaba... |
derya yada deryanur cansu gamze ebru duygu sevdigim kiz isimleri :) |
Ayşe Ablama Sabahta Söylemiştim Ama Yinede Söyleyeyim Su Doğa Berrak İsimleri Kulağa Hoş Geliyor :) Yavru Dişi Kartalımız Geliyor Oleyy Allah Analı Babalı Büyütsün İnsallah .:) |
Sizden evlenirklen Dişikartal istemişdim dimi ablam kendime alcakdım onu :D :D geliyor yani benim dişi kartalım ozmn ben secegim ismini ablammmm :D Senin güzelligini alır senin ruhunu alırsa yaşadım ben : ))))) Beyza , Irmak , İlayda . Zeynep Nehir , İrem... benim favori isimlerim... Kayınvalidecigim sec birini :p :D :D Ablam inş analı bablı büyütür Allah... |
belinde- gülen- çağla- ilkay |
Nehir, Esin ,Gökçe,Özlem, Hazal... Bunlarda benim en sevdiğim isimler ... Allah analı babalı büyütsün. Herşey çok güzel olsun sizin için inşallah :) |
melek bnce(: |
Feza , Iraz. |
deFne ,tuana ,nehir ,doğa ,toprak ,yağmur.. bunLarda benim iLk akLıma qeLenLer.. aLLah anaLı babaLı büyütsün :) |
Ecrin:Allahın hediyesi anLamında:) Allah anneLi babaLı büyütsün.. |
Öncelikle Allah analı babalı büyütsün..Benimde aklıma gelenler Lidya, İlayda ve Hazan.. |
ALLAH(cc) analı babalı büyütsün aklıma ilk gelen isim saflığın ve temizliğin sembolü olan YAĞMUR |
karlin olabilir belki. dişi kartal demek:) allah analı babalı büyütsün(: |
Hayırlı evlat olsun inşaallah...Allah anasından babasından ayırmasın... Ceylin: Cennetin kapısı , cennete açılan kapı Ecrin: Allah'ın hediyesi Eyşan: Şanlı güzel, güzelliği ile ünlü Erva: 1. Çok güzel genç. 2. Son derece cesur ve yiğit (Kız/Erkek) |
Alıntı:
|
ben yinede şaziment diyorum :D |
Ağça: Temiz, saf. Ahuse: Coşkulu güzellik. Azra: Üstünde hiç yürünmemiş kum.. Yeni yetme kız. Belfü: Kar tanesi. Devin: Hareket, kımıldanış. Hera: Mitolojide analığın yüceliğini temsil eden tanrıça. İzem: Büyüklük, ululuk. Lal: Parlak, koyu kırmızı renkte olan.. Dilsiz, sessiz. Müge: İnci çiçeği. Senar: Yar, aşık, seven insan. Umay: Çocukları ve hayvan yavrularını koruduğuna inanılan tanrıça. Zeynep: Değerli taşlar, mücevherler. Ezhar: Kürtçede bir çiçek adı. Alçin: Kırmızı renkli küçük bir kuş türü. Eliz: El izi. Erda: Beyaz karınca. Eva: Yaratılan ilk kadın – Havva. Hazer: Deniz, büyük su. Hevin: Aşk, sevda. İren: Özgür, hür. Mina: Şarap şisesi – Liman – Billur Rima: Dişi ceylan yavrusu. Serva: Masal. Ayşe Ablam Allah bahtını, geleceğini aydınlık etsin :) |
şevval allah analı babalı büyütsün |
Türkiye`de Saat: 10:44 . |