![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya yeni gördüm ben bunu ve koptum gülmekten hey allam yaa salatalık la gir diyenede bittimm yav bunları bi yere toplasan saçmalayın desen bu kadar olmazdı heralde ![]() ![]()
__________________ BO Q7 niz =)) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | bunları bir araya toplamak topluma zararlı abi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() '''Bu mesajı okuyunca sudaki oksijeni açığa çıkartmak için hidrojenin yanıcılığını kullanayım dedim‚ suda ateş yakmaya çalıştım‚ hesabıma göre hidrojen yanınca oksijen kalacaktı geriye‚ ama yanmadı ya... Bu da daha önce keşfedilmemiştir umarım.. '' ''Belki maydonoz organik değildir ordan çekmiş olabilir oksijeni birde kendin yetiştirip bir denemelisin.'' bunlar kendileriyle kısacası dalga geçiyorlar başka birşey değil bunların yaptığı yorumları okdum ama saçmalık resmen.
__________________ Önemli olan ; Hayatta en çok şeye sahip olmak değil, en az şeye ihtiyaç duymaktır.. . ![]() Konu safa1903 tarafından (22-04-2010 Saat 14:00 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vay vay vay bunlar yakında Dünyayıda sallar yaptıkları keşiflere bakılacak olursa ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |