![]() |
Sigara içen Fenerbahçeli Sigaranın birini yaktı birini söndürdü. 2.5 saat kaldığı mekanda 6 bira içti. Sigara içen Fenerbahçeli futbolcu kim? Fenerbahçe'nin yeni yıldızı Daniel Güiza’yı geçen gün görenler büyük şaşkınlık yaşadı. http://www.internethaber.com/images/...905102527..jpg Geçen hafta izin gününde Bağdat Caddesi’nde bir Cafe-Bar’da İspanyol arkadaşları ile birlikte oturan golcü futbolcu, arka arkaya içtiği sigaralarla herkesi hayrete düşürdü. Vatan'ın haberine göre; Geçen sezon İspanya’da gol kralı olan ve F.Bahçe’de henüz resmi maçlarda tek bir gol attığı için biraz sıkıntılı olan Güiza, yaklaşık 2.5 saat kaldığı mekanda 6 bira içerken, birini söndürüp, birini yaktığı 10 sigarayı bitirdi. |
ohhh yarasın tosunuma :D |
iç iç afiyet olsunn:D |
sıkıntıdan içiyor heralde:D |
iyidir, iyidir, iç :D |
çok yararlı iç iç :D |
bi işe yaramaz aldıkları adam bi dünya hava attılar |
içsin yaa beter olsunn:D |
guiza ya pek benzemiyor resimde ki adam sanki |
Alıntı:
|
Pek inandırıcı gelmedi bana. |
iyi gelir devam :D |
içtiğin sigaranın dumanında boğul inşallah :D:D:D:D |
bol bol iç gülizar:) |
Alıntı:
Döndürdüğün sigaranın dumanında boğul..:D:Dazhajzahzh:D Güizaya pek benzetemedim.. O olsa bile sigara içtiği net olarak seçilemiyor.. Pekala elini ağzına götürmüş veya burnunu karıştırıyor olabilir.. |
iç iç koçum artı doping yapar sana o...:D:D |
Alıntı:
|
daha fazla içsin de göbek yapsın koşamaz hale gelsin... |
iç iç devam et..=)=) |
bu fbliler serdar özkan puro içiyor diye demediklerini bırakmamışlardı şimdi ne oldu kendi oyuncuları dam içiyormuş gördüler |
bi tanede benim için içç:):):) |
İç yawrucum :D |
Ben de pek benzetemedim ama odur İnşallah:)beklenir yani... |
için için |
futbolcu sigara içemez diyenlerin inadına iç :D |
Afiyet bal şeker olsun .... |
fenerbahçe arkadaşlar fenerlilerin kökünü kazımalıyız bence çünkü fenerliler hiç kimseye örnek olamıyor olamazda zaten bizim gibi kimseye iyi türkiye sevgisi aşılayan kimse hayatta olamaz yanlışım varsa düzeltin |
Derdi var karısı aldatmış ellemeyin:D |
yarar tosuna yarar :D |
bize ne yaaa..... |
Alıntı:
|
fb olmaktansa sıgaradan ölür daha ııyııı adam haklıı fb gelıp dertlenmıss |
Alıntı:
|
BAl seker olsun :D |
gebersin gitsin :D |
Güiza Haklı Adam gol atamamasına mı dertlensin karısının kucaktan kucağa gezmesinden mi dertlensin ne yapsın kendini içkiye sigaraya vermiş diğer futbolculara kötü örnek oluyor. Beşiktaş JK |
ben böyle sporcunun içine bilmem ne yapayım gördüm şok oldum bunamı verdiler bu kadar parayı tam enayi bunlar ya inönüye gelince sigara paketi atacam :D kafasına :D |
iç iç |
iç iç aferin :D by Artist |
Afiyet olsun kardeşime :D:D:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 14:43 . |