![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu sefer olmamış ama o zaman buluşursunuz inşallah Tekin...
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #2 | ||
| B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bulustuk ablacım ben emre abı gokhan abı metın murat semra abla ezgı durull vb kazanda bulduk bırbırmızı
__________________ T3QİN | ||
| | |
| | #3 | ||
| є∂α ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Herkes kendi uçurumunun kenarında duruyor sevgili. Ben düşmemek için sana uzatıyorum elimi. Ya sen de tut, güçlenip aşalım şu hayatın yüklerini, ya da bırak birlikte düşelim… teşekkürler hazel abla çok güzeL ![]()
__________________ <3 !...Siyah-ß[é][y]aZ...! <3 | ||
| | |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rica ederim Edacığım... Ya sen de tut, güçlenip aşalım şu hayatın yüklerini, ya da bırak birlikte düşelim… ![]() ![]() ![]()
| | |
| | #5 | ||
| çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Üstüme geliyor bu tavan, duvarlar, evim üstüme çöküyor. Sensizken vakit geçmiyor. Hangi sokağa girsem, hangi denizin kenarından geçsem sen kokuyor. bu sözü sevdim abla ![]() | ||
| | |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet,güzel sözler...Ben de böyle sözler yazmayı becerebilsem. ![]()
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |