![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2010 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 15 ![]() | Hıı , tabi eminim öyledir ![]() Bizde beşiktaşı çok seviyoruz ama erkeklere bi düşmanlığımız yok o ne alaka ![]()
__________________ 'Nefes al..' 'Şimdi öksür.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Düşman demedik güzel kardeşim teferruat dedik ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
Tecrübe Puanı: 15 ![]() | Ben o kelimeye takılmadım , normalde öylesiniz ya ondan , şiirden felan yani ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Alıntı:
Anne : Nasıl ot yetiştirdiysem artık bütün öküzlerde bizi bulmuş ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
Tecrübe Puanı: 15 ![]() | Kusura bakma arkadaşım ama ne biçim kelime onlar anlamadım ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teşbih (Benzetme) Aralarındaki benzerlik ilişkisinden dolayı ilgili oldukları konuda zayıf olanı güçlü olana benzetmeye denir. Teşbihin dört öğesi bulunur: Benzeyen (zayıf olan), kendisine benzetilen (güçlü olan), benzetme yönü, benzetme edatı. Dört öğesi de bulunan teşbih türüne “tam teşbih” denir.. Açıklayıcı olmuştur herhalde ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
Tecrübe Puanı: 15 ![]() | Gayet açıklayıcı ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bı kere o senın arkadasın degıl abinnnn once buyuklerle nasıl konusulacagını ogren dıger kelımelerı anlarsınn!!!!
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | |||
Tecrübe Puanı: 15 ![]() | Alıntı:
Ya benim kiminle nasıl konuştuğum seni ilgilendiriyomu ! Her mesajıma ters bi cevap ne yani !
__________________ 'Nefes al..' 'Şimdi öksür.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |