|  |  | 
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|  11-06-2010, 16:46 | #1 | ||
| Dişi Kartal  Üyelik tarihi: Feb 2010 
				 Tecrübe Puanı: 19      | 
 Kekeme bir hayatım ve tekdüze düşlerim var. Hergün acılar doğuruyorum  üçüz dördüz. Ucuz hayallerimde oluyor ara sıra uykumu kandırarak  düşlediğim, onlarla yetiniyorum yetim bir çocuk edasıyla. Palyaçonun  makyajını akıtıyor gözyaşlarım sel olup ruhumu boğuyor, her damla daha  derin izler açıyor silik gölgemde. Kelimelerim güçsüz bana destek  olamıyor. Yüzüme gözüme bulaştırdım sözde hayatımı. Ne kadar yıkasam  çıkmıyor. Bir meleğin kanatlarını yolarken attığı çığlıklar kabuslarımda  yankılanıyor. Ölüme uçuyorum sonra o 2. el kanatlarla. Tebessüm  pahasına kumar oynuyorum hayatla. İsteksiz bir gülümseme peyda ediyorum  ve son. dişi  ĸαrтαL  | ||
|   |   | 
|  | 
|  11-06-2010, 19:14 | #2 | ||
| Savaşçı Kartal  Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45 
				 Tecrübe Puanı: 48             | Paylaşımına sağlık çok güzelmiş..Devamını bekleriz.. 
				__________________  Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
|   |   | 
|  11-06-2010, 20:39 | #4 | ||
| şǻЋяυт  Üyelik tarihi: Dec 2007 
				 Tecrübe Puanı: 30          | guzeL guzeL anlamlı sözler var    
				__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
|   |   | 
|  12-06-2010, 12:46 | #6 | ||
|   Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38 
				 Tecrübe Puanı: 26      | Ya inan çok güzel kullanmışın kelimeleri zevkle okudum ama ve son diye bitirmeyeydin keşke   bi an bende böyle bi boşlukta kaldım amacın bu da olabilir belki  | ||
|   |   | 
|  12-06-2010, 13:26 | #8 | ||||
				 Tecrübe Puanı: 19      | Alıntı: 
   Alıntı: 
   | ||||
|   |   | 
|  12-06-2010, 13:41 | #10 | ||
				 Tecrübe Puanı: 19      | Zihnimde kurduğum çıkışı olmayan lâbirentte sürdün beni sevgili, oysaki ben senin gönlüne istemiştim tayinimi. Sana yakışan bir hareketti. Sen bu aşkın faşist tarafıydın sadece. Bense sevgimizi eşit sanan bir sosyalist olmakdan ibarettim...  Kalıplaşmış bir gülüş sergiliyorum etrafıma. Neyin var diyorlar hiçbir şeyim yok diyorum, yalan değil evet hiçbir şeyim yok çünkü sen yoksun olmadın hiç. Tüm siperlerimi yıktım. Taarruza açık bir ruhum var. Ufkum simsiyah. Düşlerimde intihar etmiş bir herifin şeytani yasını tutuyorum. Gözlerim bağlı hıçkırık nöbetleri tutuyor gece, mutluluk rolü yapmaktan… Bir çıkış yolu bulmak istedikçe ben daha çok yaklaşıyorum s(a)ona. Ölmek istiyorum, izniniz var mı Bayım? dişi ĸαrтαL Konu dişi ĸαrтαL tarafından (12-06-2010 Saat 14:21 ) değiştirilmiştir.. | ||
|   |   | 
|  | 
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| 
 |  | 
|  |  |