![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #19 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | BIR SEHIT KIZINA -Türküler Ve Alaz Için- Güzelim,sevdigim,çocugum,gülüm Bir sehit kizisin sen. Acili, buruk bir türkü gibisin Bu acimasiz günlerin içinden Tuhaf bir sikintiyla daralir simdi Küçücük,kus kanadi yüregin: 'Babam nerede,niye gelmiyor Babama küstüm ben annecigim...' Baban artik hiç olmayacak yavrum Sana çocugum diyemeyecek bir daha Güçlü,baba kucaginin sicakligini Duyamayacaksin minik vücudunda Baban yigit bir ogluydu halkinin Onun için öldürdüler Sana halkimizdan armagan olsun Getirdigim kirmizi güller Yillar geçecek,alisacaksin Bir ince sizi kalacak ondan, Senin gözlerin gibi isiltili Çiçekler fiskiracak babanin mezarindan Ve tipki serpilen bir çiçek gibi Gelisip isirken bilincin gitgide Babani yeniden kavrayacaksin Baban yeniden dogacak seninle Güzelim,sevdigim,çocugum,gülüm Bir sehit kizisin sen Acili,buruk bir türkü gibisin Bu acimasiz günlerin içinden | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |