![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| | #29 | ||
| hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | AKSAMÜSTÜ BIR KAHVEDE Aksamüstü bir kahvede Bira içtim birkaç bardak Gazeteden yoruldukça Gelip geçene bakarak Kahvenin müsterileri Içerdeydi daha fazla Camli terasta idim ben Çikinti yapan sokaga Sevimsiz bir kocakari Torununu azarladi Bir köpek geldi içerden Camdan disariya bakti Salinarak geçip gitti Genç bir anne çocuguyla Kasketli iki müsteri Bir sey konustu patronla Biraz sonra geldi köpek Bakti yine ayni yere Tiras edilmis yüzünde Kederle ve ciddiyetle Kocakari torununu Azarladi bir kez daha Karisti iki kasketli Aksamin issizligina Köpek yine gelip bakti Camdan ve hep ayni yere Yüzünde ayni ciddiyet Ve gözlerinde kederle Kocakari içkisini Bitirmis olmaliydi ki Çikip gitti torunuyla Biri bir kahve söyledi Az önceki anne çocuk Döndüler elde ekmekle Köpek yine gelip bakti Camdan ve hep ayni yere Bakiyor birkaç saniye Içeriye dönüyor ve Geliyordu çok geçmeden Bakmak için ayni yere Koyulasirken gitgide Usul ve yumusak aksam Egildim ben de yavasça Baktim köpegin ardindan Uzuyordu bombos sokak Gelip giden azalmisti Parketmis birkaç araba Ve aksamin issizligi Egilip bir daha baktim Belirgin hiçbir sey yoktu Köpek ise arada bir Gelip bakip dönüyordu Ben de bu notlari aldim Bir siir yazarim diye Yasamin anlamsizligi Ve ciddiyeti üstüne | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |