![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | GÜL VE DİKEN Sonsuz bir gecenin koynunda ßenim korkum, Senin tedirginliğin Sarmışken her yandan bizi Umutsuzluğun şafağında yanan sevdanın Ateşi ben olayım, Külü sen misin.. Ekmek kadar kutsal, su gibi gerçek İdama mahkumki.. Tan ağarırken ölecek. Kuralsız, geleceksiz ve korsan sevdanın, ßulut ve fırtınadan örülü konağında Perde ben olayım, Tülü sen misin.. Alabildiğine sınırsız ve o kadar özgür Olmazları olur eden, ßelki.. Seni bana gerçekten getiren Cennet bahçesinde aşk dolu ama.. Adı dahi bilinmedik milyonlarca kuru dalda, Diken ben olayım, Gülü sen misin.. ???? alıntı | ||
| | |
| | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ßAKIŞLARIN ! Kuytularda saklarsın bakışlarını Ve gözlerinde toplarsın bütün yıldızları Bazen bir yıldız kayar gözlerinden yüreğime Bazen karanlığa konan kus Bazen karanlıkta saklambaç oynayan çocuk olur bakışların. Tutunsam gözlerindeki yıldızlarına ve yüreğine dokunsam yanar mı ellerim. Dur kaçırma gözlerini gözlerine hasretim Bırak kâinattaki geceyi gözlerinde seyredeyim Bakışların karanlığa yuva yapan kus Bakışların karanlıkta saklambaç oynayan çocuk Bakışların sonsuzluğa açılan feza Bakışların bazen bir umut bazen bir ceza Tutunsam gözlerindeki yıldızlarına ve yüreğine dokunsam yanar mı ellerim. Dur kaçırma gözlerini gözlerine hasretim Bırak kâinattaki geceyi gözlerinde seyredeyim. alıntı | ||
| | |
| | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ßAL DUDAKLIM .. Sana olan sevgimin izahı yoktur Bunu kesin olarak bil bal dudaklım Sana aşığım sana olan sevgim haktır Ne olursun beni anla bal dudaklım Seni görmediğim günler bana boştur Seninle olduğum günler çok hoştur Ama bu sevgimin önü zorlu yokuştur Bunu ben bilenlerdenim bal dudaklım O gözlerle bakışlar öldürüyor beni Kınama ne olur sana olan sevgimi İnan severek veririm her şeyimi Ne olur beni sev sev bal dudaklım Kollarıma alıp sarsam sevsem diyorum İnan seni senden daha çok seviyorum Bu gerçekleşmesi zor bir hayal biliyorum Ne olur bana kızma olurmu bal dudaklım Seviyorum dedimya gel bana bir sor Yanıyorum senin için söndürmek çok zor Ya söndür beni yada çek silahı vur Helal olsun derim inanki bal dudaklım O bal dudaklardan doyasıya öpmek istiyorum Nereye baksam heryerde seni görüyorum Seni seviyorum seviyorum seviyorum Bu sevgimin karşılığını istiyorum bal dudaklım .. alıntı | ||
| | |
| | #4 | ||
| ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hepsi çok güzel, ama bir intihar gibiyi tek geçerim teşekkürler, ellerine sağlık![]()
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
| | |
| | #6 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok güzeller | ||
| | |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ~Karanlık~ Bugün bulutlar simsiyah, İsyan edermişcesine... Yere düşen yağmur taneleri siyaha bürünmüş Kuşlar ötmez oldu,tüm ağaçlar soldu Sen gittin gideli Her şey yok oldu... A Bahar Çelik | ||
| | |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bir Sonbahar Hüznü Benim sözlerim,senin gözlerin Karışıp gider bir sonbahar hüznüyle. Bak ellerim titriyor,gözlerim ağlıyor Karışıp gidiyorum bir sonbahar hüznüyle. Kalemler seni yazıyor,şarkılar seni söylüyor Karışıp gidiyorsun bir sonbahar hüznüyle. Sırtlarımız dönük,yüreklerimiz buruk Karışıp gidiyoruz bir sonbahar hüznüyle. Şairler bize yazıyor,yağmurlar bize ağlıyor Karışıp gidiyoruz bir sonbahar hüznüyle. Çığlıklar bize susuyor,sesimiz kesiliyor Ve... Karışıp gidiyoruz bir Sonbahar hüznüne A Bahar Çelik | ||
| | |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bu Adamı Seven Ben miyim? Uğruna şiirler yazdığım sevgili, Gittiğin yerden duy sesimi. Sen giderken ardından düşmedi gözümün yaşı, Titremedi ayaklarım gittiğin yoldan yürürken, Dolmadı gözlerim senle baktığım denize bakarken, Seni düşünerek uyuyakaldığım yastıkta uykularım kaçmadı geceleri hiç, Vazgeçmeye kalkmadı fotoğraflarını yakarken ellerim, Ya da kapatmayı unuttuğun kapıları çarparken bildiğim, Yaktığın mumları üflerken korkmadı nefesim, Sana ait herşeyi yokederken utanmadı düşlerim, Haykırmadı ardından ''Ne olur gitme! ''diye yüreğim, Sen giderken silmeyi unutmadı sana ait ne varsa benliğim, Yanlızca sordu; ''Bu adamı seven ben miyim? '' Düşlerimde yokluğu seçen, Hayallerimi bir bir silen, Bir nehir boyu özlemimi sinsice büyüten, Bir deniz gibi içimde büyüyen, Ama bir hiç gibi gidebilen Bu adamı seven ben miyim? ? ? A Bahar Çelik | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |