![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
UNUTTUM unut dedin bana unuttum seni söke söke kalbimden kopardım seni ey dili yalan gönlü serseri erdinmi muradınaerdinmi şimdi gözümden döke döke akıttım seni gökler gözlerimdeydi denizler öylesine bendim güneşin ayın bendim ilkbaharın kıymetimi bilemedin dağ gibiydi sevgim unut dedin bana dağları bir gecede yıkıverdim canım pahasına sen aşkımdın yere göre sığdıramadıgım özlemim çılgınlığım baştan çıkmış kadınlığım haykırışımdın direnişimdin anlıyor musun? anlamadın bir türlü anlamadın satamadın anasını dunyanın o inanılmaz güzelliği aşkımı sattın unut beni dedin unuttum seni geçiyor şimdi günler birbirinden farksız hayalsiz düşsüz erdinse muradına erdinse şimdi kal uzakalrda bir yabancı gibi sen istemiştin benden sevgilerimi mavi oklar at bana demiştin şiir şiir, mısra mısra yalandı yazdıkların yalandı dudaklarından dökülen büyülü sözcükler yalandı biliyorum... çocuklar gibi kandırdın bnei inanadım sana budala gibi... ah dili başka gönlü serseri keşke görmeseydim seni gözlerin yeşerirken yağmurlu bir ikindi üzeri FAIKA OZER SARP | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |