![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #11 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Nereye gidiyorsun arkana bile bakmadan Beni bırakacak mısın yapayalnız Hiç özlemiyecekmisin de gidiyorsun öyle Ya nasıl unutabileceksin ki beni Unutmak bu kadar kolay mı zannediyorsun Arkana bakmadan çekip gidiyorsun Halbuki elini uzatsan Peşinden gelmiceğimi mi zannediyorsun Hadi gelmedim diyelim peşimden Bu kadar çabuk atabilecek misin yüreğinden Sevgini bir köşeye bırakıp Nasıl yalnız kalabilecen O kadar acı ki yalnız kalmak Dört duvar arasında konuşmak Seni dinleyen senden başkası yokken Ne anlatabileceksin ki durmadan Elbet bıkacaksın yalnızlıktan Gönül koyacaksın başka birine belki de Hiç mi aklına gelmicem o zaman Ne diyeceksin diğerine Bunu sakın yapma bana Ne yaptım ki ben sana Çekip gitmek istiyorsun Kal diyebilir miyim ki sana Gitme sakın buralardan Yalnız koyma beni bu yolda Sevgimi gömemem ben yalnızlığıma Tek gömebileceğim kara toprağa Bedenimle birlikte yazarlar mezar taşına Aşk uğruna girdi kara toprağa Mustafa Kurt ( pusucukurt ) | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |