![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #6 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | BENİM OLANIMA Sen benim miladımsın seninle başladı aşk devrim senden önce vardım senden sonrasında da sürecek evrim sen benimsoy adımsın seninle fethettim aşk_dolumu çoşkumu kırbaçlayarak çekildim surlarıma yalınca aşk aşkımla bayrak sen benimn aykırılığımsın en gerçek yalanım unuta, unuta yeniden yarattığım sana benzemeyenim benim olan sevgilimsin sen, gurbetine kavuşamayan sıla son trenine yetişemeyen yolcu ağzı kurumuş çeşmelerinden gürül gürül akmasını beklediğim su damlası avuçalrında azım azım biriktiğim sevgi fukarası seni sen olasın diye sevdim sevilemedin sen birilerinin içinde beni kaybeden umursanmadığım unutulmadıgım akıp giden ırmağının içinde hüzün tortularımı bıraktığım kendine en uzak bana en yakın yabanım, yabancım benim olanım ah benim bensiz benden arta kalanım sen benim kimsesizliğim, aşkımsın hep sana borçlu sayacağım kendimi ödemeye zamanım kalmadan gittiğimi bile bile FAİKA ÖZER SARP | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |