![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
Guest
| Alıntı:
neyse abi tartışmayalım bi şiir yüzünden ![]() | |||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() halde hayatta omadığın bir dönemi kastederek yorum yapma lütfen..haa çav bella nın siyasi amacı var diyorsan ve çok biliyorsan oturup tartışalım ama ben siyasi bir amaçla yazmadım.Ben "çav bella" yı da "çırpınırdı karadeniz" i de çok severek dinlerim canım..sadece ve sadece çok sevdiğim için..Aynen bu forumdaki arkadaşları ve seni sevdiğim gibi..tamam mı deli kız ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (20-09-2008 Saat 11:00 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Guest
| abicim bişeyleri bilmemiz için ille yaşımızın yetmesi gerekmiyo,Hakkı Baba lara Şeref Bey lerede yetmez yaşım ama bilirim değilmi_? beni rahatsız eden bi konu varsa fikrimi söylerim,siyaset yasaksa forumda eğer ki yasak kapatılmalı.şimdi inat edip gözünüzden bi bu konudan dolayı düşmek istemem ama siyasi amaçla söylemedim dersenizde kendinizi kandırırsınız kusura bakmayın... | ||
![]() |
![]() | #15 | |||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() Bi de..sen fikrinin arkasındasın diye neden gözümden düşesin güzel kızım..O zaman nerede kalır 48 yıllık yaşanmışlık,ve demokratlık.. ![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | abi haklısın özgürlükten bağımsızlıktan bahseden bi marşı siyasete bağlamanın yanlış olduğunu düşünüyorum.biz bide hermaçta gündoğdu marşını söleyen bi kitleyiz.
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |