![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tesekkurler ıbo | ||
| | |
| | #2 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | senden kurtulduğum gün sana birşey yazarım oda mutluluğumdan olur ![]() sağolasın kardeşim...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #3 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | [quote=Akdora;897533]senden kurtulduğum gün sana birşey yazarım oda mutluluğumdan olur ![]() o zaman sana bi müjde kurtuldun benden akdora bey !!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim hiç ama çok mutlu oldum ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güle güle edaks hanım... birşey değil arkadaşım...
| | |
| | #8 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 71 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya İbrahim,süpersin kardeşim ya...Ellerine,yüreğine sağlık...Sakın yazmayı bırakma... ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teşekkür ederim ablacım bırakmayacağım ama artık burda açmama kararı aldım bazı arkadaşlara kötü örnek oluyorum gibi geldide ![]()
| | |
| | #10 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 71 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Kötü olur mu ya İbrahim,herkes sayende bir şeyler yazmaya başladı,bir ben hariç... Bu arada ben çok beğendiğim halde rep verememiştim,şimdi tekrar sana dönebildiğim için repini veriyorum kardeşim...Biraz geç oldu ama kusura bakma...![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |