|  |  | 
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|  21-02-2009, 21:42 | #1 | ||
|  Üyelik tarihi: Jan 2009 
				 Tecrübe Puanı: 52             | 
 Bak yine 'Sen'li Kelimeler Kuruyorum  Sen/ Sen /Sen  Diye Haykiriyor Kalbimin Bir Kosesi ….  Sensiz Bir Gun Daha Geciyor . Sensiz Bir Gun Daha Soluyorum .. Sensizim / Sensizim / Sensizim Yar Sende Bensizsin biliyorum / Sende benim gibisin Neden Bu Yollar Seni bana/ BeniSana getiremiyor ?  Neden Daglar aramizdaki mesafeleri acamiyor ?  Neden Neden Neden ???  Bu mesafelerin askimizin oldurmesinden  Korkuyorum  Korkuyorum  Istee .. Ozledim Ozledim Ozledim  Seni Yar  O Bakisini  O gulusunu  O durusunu kokunu  Herseyini ozledim  Gecelere Anlatirim Herseyi  O bilir Herseyi / Icimdekileri  Gecelerdi Tek Sirdasim Olan  Gecelere Sor Anlatirlar Sana Halimi/ Sana Olan Askimii  Bak Gecelerde Seni Bana Getirmiyor / Getiremiyor  'Sen'in Hayalinle Avunuyor Bu Bedenim  Hayalinle yasiyorum sensiz gecen her gunumde BANA seni hissettirir diye .. O karsina cikip titredigimi.. Seni seviyorum demek isteyipdeBir Turlu Diyemedigimi.. Avcumun icinin kasindigini.. Hatta sana bakmaya kiyamadigimi.. Ozledim Ozledim Ozledim  Seni  Yar  O Bakisini  O gulusunu  O durusunu kokunu  Herseyini ozledim  Ozledimm Ozledimm Ozledimmm Belki Sensizim YAR sende Bensizsin  Vee  Biliyorum aramizdaki mesafelerin engel olamayacagini  Ama korkuyorum  Biri gelir seni benden alir diye Korkuyorum  Biri gelir beni senden ayirir diyee… 1 Sene oluyor nerdeyse  Sana olan sevgim gunden gune artiyor/cogaliyor  Vee kulaklarimda bir tek soz geciyor; Evet Asigim Sana ! Tum Hareketlerine Tum Sozlerine  Asigim Iste .. Sen benim herseyimm  Seni Cok Seviyorum  
				__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
|   |   | 
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| 
 |  | 
|  |  |