![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vazgeçtim gözlerinden, Vazgeçtim sözlerinden, Vazgeçtim ellerinden Vazgeçtim ben senden… Vazgeçtim, Olmadık anlarda seni beklemekten, Yatırıp gözlerimi aramanı istemekten, Hep yanımda kalmanı dilemekten, Seni sevdiğimi söylemekten… Vazgeçtim… Beklemiyorum gelmeni, İstemiyorum aramanı, Çocuk kalbimle dualar etmiyorum sana… Senin içinde geçtiğin cümleler kurmuyorum artık… Vazgeçtim… Senin beni sevmediğini Bir hazan sabahı çıkıp gelmeyeceğini, Artık senin için birşey ifade etmediğimi Çok iyi biliyorum… Çünkü; Vazgeçtim beni seveceğin günü beklemekten… Haller kurmuyorum artık her edebiyat dersinde, Senden bahsetmiyorum artık her dost sohbetinde, Kimsenin bilmesini istemiyorum artık Hala seni deli gibi sevdiğimi… Çünkü vazgeçtim… Ben senden vazgeçtim… Çok oldu… Ben aslından benden vazgeçtim… Ben “vazgeçilmezim” den vazgeçtim.. Vazgeçtim işte… İstediğin gibi… Oldu mu? Vazgeçtim… | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |