![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bu arada oğlumun bazı ödevlerine yardım eden İbrahim,Murat ve Arzu'ya çok çok teşekkür ediyorum... ![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sende ıı kı varsın ablacım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne kadar zaman geçti gözyaşlarım kuruduğundan beri bilemedim , yoruldum yıkıldım dedikçe sen geldin aklıma vazgeçmedim pes etmedim seni sensizde yaşayabileceğimi Anladım !!! Zaman aldatır zaman öğretir ama acıyı dindirmez hiçbir zaman ablacım ama ne olursa olsun vazgeçmeyeceğiz biliyorsun ki ... Yanlız kaldığımızı düşünsekte zaman zaman aslında hepimiz hem çok yanlızız hemde hep birlikteyiz... Yüklerimiz ağır mı geldi etrafında yükünü seninle paylaşacak aslında çok kişi var bunu unutmamak gerekir ablacım o yüzden kendini üzme lütfen... Sen sandığından çok daha büyük bir aileye sahipsin ablamm biz seni çok seviyoruz...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | amin ablacım cümlemiz için ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Teşekkürler Hazel....harika bir şiir...
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sağolun İrfan Bey,ben teşekkür ederim okuduğunuz için... ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bizler senin yanındayız Hazel..biliyoruz ki bizim zayıf anlarımızda da sen bizimle olursun.. Değilmi dostum...
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Yook yook ben ağlayacam Saamiim.. ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |