![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | olmaz abla yapmamam emege saygı. aslında yapsam mı ya :P | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teşekkürLer Gökhan abim ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben tsk ederım abıcım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir yeşilde soluk almadan Nefes almaya ihtiyaç duymadan Belki de konuşmadan Sevdaya nasıl doyacağını Nasıl kendi kendine Göz göre göre Deliler gibi ihtiyatsız ve de umarsız olabileceğini Durumdan özet çıkarırken de Nasıl böylesine sevileceğini Sevmenin bir yeşile bu denli nasıl yetişeceğini Anlatmak istemiştim Çok Çok Teşekkürler emeğinize sağlık. Çok güzel bir şiir... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | asıl ben tsk ederım begenmenıze sevındım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet gzl şiirmiş tşk
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben tsk ederım melıke | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |