![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| tek aşkım beşiktaşım ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sevmedim seni yalandı kurduğumuz tüm hayaller yalandı dilimden dökülen seni seviyorumlar git sevgili hadi git zaman çoktan doldu kırdıysam seni bakma kusuruma sevdaya inanmak onun yolcusu olmak istedim ama sadece kendimi kandırmışım kendi kalbimin kırıklarından uzaklaşamamışım....... | ||
| | |
| | #2 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir tutkuydu belki bir bilmece seni sevmek çözüpte her defasında yanlışa ulaştığım yada hep yanlış anahtar aldığım ...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yanlış bendim sevgili benim parça parça edilmiş yüreğim..... sen kalbini verdin ellerime ama ben tutmasını beceremedim bana yıllarca kaybetmeyi öğrettiler kazanmayı hiç bilmedim.... | ||
| | |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vazgeçtim bende senden her defasında yenilmekten tekrar tekrar sunsamda kalbimi altın kafeslerde sen sevgi nedir bilemezdin ki...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne olur affet beni! biliyorum... nerede olursam olayım , ruhunun gizli bahçesinde dolaşıyor olacağım... kalbimdeki eski sevdalar bir gölge gibi peşimde istesemde uzatamıyorum ki sana ellerimi.... | ||
| | |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | her defasında kaçan sen oldun koştukça ben sana birer birer engellerle boğuştum sandın ki nasılsa vazgeçemez sen kendi yüreğine ferman oldun...
| | |
| | #8 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vay ne oluyor ya duygu patlaması yasıyor forum atısma mı yapıyosunuz ama yazdıklarınız gercekten guzel ıbrahımı bılıyorduk ta summer sende fena degılsın ![]() | ||
| | |
| | #10 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rica ederim ne demek efendım guzel olanı takdır etmesını bılırız. hadı ıbo sıra sende senden bı sıır beklıyoruz ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |