![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yok az kaldı ![]() devam edin | ||
| | |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yok ![]() işyerindeki arkadaşlar bile farkına vardı hayırdır şiir gibi konuşmaya başladın diyolar ![]() | ||
| | |
| | #6 | ||
| last emperior ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
konuyla ne alakaysa ama sölim askerden yeni geldim ilk işim asi ruh un cd almak oldu süpermiş ya ![]() | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "bu sana son elveda......" hayat hep bu "son elveda" larla geçiyor zaten... teşekkürler dostum,yüreğine sağlık..
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
| | |
| | #9 | |||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() +rep | |||
| | |
| | #10 | ||
| tek aşkım beşiktaşım ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gözlerin aklımda kaldı ! Giderken dopdoluydu gözlerin.. Bilirim sen ağlayamazdın sadece gözlerin dolardı... Sen gitmek istiyordun, Gözlerin kalmak... Nasıl bir çelişki bu? Sen gözlerime öylesine bakarken, ben ilk defa anlamsız ve boş baktım.. Gözlerin beni sevdiğini söylese de, Gözlerim "git artık" der gibiydi.. Anlamıştın ! Oysa ben gitmeni hiç istemedim, Sen gittin ! Bir tek gözlerin kaldı aklımda... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |