![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
emeğe saygı lütfenn | |||
| | |
| | #3 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla,inşallah canım ya...Çok seviyorum şiiri ama sadece çok iyi bir okuyucuyum şu an...
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #4 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu gece son defa susturuyorum kelimelerimi hadi bekliyorum ... duy duyabilirsen yüreğimin haykırışlarını ardında gizlediği koca sevinçlerimi ... hadi bekliyorum gör görebilirsen gözlerimde sakladığım yaşama sevincimi görürsen hak edeceğin eşsiz bir DESTANI....
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sen, giderken gülüm izlerini silmeyi unuttun. Sen, giderken bitanem, bende bıraktıklarını almayı unuttun. Sen, giderken aşkım, sen hâlâ bendeydin. | ||
| | |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | senin oyunlarının bittiği yerde başlar benim destanım senin bilmediğin anlayamacağın kadar esşiz bir sevda masalıyla son bulur namelerim... .
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yalnızlık Yaziyorum , Kaderimin Boş Sayfasının En Başına Bazen Satir başı yapiyorum , bazen paragraf atliyorum Ama Sonunda Hep bir Sonucum Başında Hep Bir Baslangicim Ortasinda da Hep Bir Olayım var..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| | |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne kaldı ki geriye son bir gözyaşından başka adını sana adadığım son şiirlerimden başka gelde gör ne göreceksin senin aşkından yanan bir Benden başka ![]() ![]()
| | |
| | #9 | ||
| tek aşkım beşiktaşım ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bazen sensiz ne yaparım diye düşünüyorum, En derinime işlemişken sen hemde ... Kim avutur ki senden sonra yüreğimi.. İnsan hayatında kaç kere sahip olabilir ki böyle bir aşka, Reddedebilir mi kapayabilir mi gözlerini... Konu summer tarafından (27-04-2009 Saat 23:36 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #10 | |||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
teşekkür ederim | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |