![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #241 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ALLAHHH ALLAHHHHHHHHH , Başarılar devam ![]() ibrahim abi buarada 1 şiirini aldım ![]()
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #242 | ||
tek aşkım beşiktaşım ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yağmur yağıyor bugün yine. Yüreğimin en kuytu köşelerine vuruyor damlaları... Sen de böyle bir günde gitmiştin... Yine yağmur yağıyordu, yağmura karışıyordu gözyaşlarım. Sen anlamıyordun sevgili... Yüreğimden akanları yağmur sanıyordun. Bir sevda daha yağmura karışıyordu ve damla damla eriyordu aşk... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #243 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | maşallah ya Allah nazarlardan saklasın ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #244 | ||
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | göremediğin şey, gerçekti… gerçeğin sevdiğin insanı bile ezip geçecek kadar güçlü olduğunu sanıyordun sen… ama gerçek bu değildi sevgili… gerçek bizi birbirimize bağlayan şeydi… kokuydu, sesti, affedebilmekti, hissedebilmekti… ama asla “yaptığına istinaden yapıyorum bunları” demek değildi… | ||
![]() | ![]() |
![]() | #245 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir kez duyabilseydin sevgili senin için atan kalbimi ellerinde bir an bile düşünmeden bırakabileceğimi görecektin yüreğimi mum ışığının ikimiz için nasılda güzel yandığını kırmızı şarabın tadının aşk sarhoşluğumuzu yaratabileceğini gösterecektim sana... İkimizin şarkısını yazdığımı bilecektin sevgili..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #246 | |||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
teşekkürler kardeşim hangisini aldın merak ettim... ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #247 | ||
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Veda etmemi bekleme benden! Ben sevmeyi beceriyorum, hemde hiç tökezlemeden.. Mademki gidiyorsun ,hadi dillendir bu bitişi.. Nasıl silinirmiş anılar,anlat ta öğreneyim.. Unutmak nasıl olur, onula söyle! Sevginle tek basıma kalmak zor gelecek.. Nasıl dayanacağım ,onuda söyle !!.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #248 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben işte öyle sevdim sevgili hani zaman kızardım kendi kendime nasıl anlamaz diye ama şimdi anlıyorum sevgili sen bile anlayamazdın ki bu sevgiyi her nefesde seni çekmek içime esen bir meltemde senin kokunu alabilmek defalarca bittiğini düşündüğün yerde Sadece gözlerini hatırlamanın verdiği güç ile ayakta kalabilmeyi sen bile anlayamazdın ki....
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #249 | ||
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ve Ben Simdi Senin Hayatından Gidiyorum! Ben Kaybettim... Sen Kazandın! Artık sesimi duymayacaksın... Sana sımsıkı sarılmak istiyordum, kokunu içime yıllarca bana yetecek kadar çekerek, sana sımsıkı sarılmak istiyordum.... Gelmedin! Gelsen yapabilir miydim bilmiyorum...Ben artık gidiyorum.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #250 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bugün gözümden akan bir damla oldun sevgili kalemim üzerinde sayfalara dökülen bir çığlık gibi yazdıkça beni sana daha bir bağlayan hatıralarımızı yüzüme tüm sertliğiyle çarpmaya devam ettiği bir destan gibi...Ben gibi... Benim Sevdam Gibi...
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |