![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bu da benden olsun o zaman hocam yitip gidene madem doğaçlama gidiyoruz... Sevgiyi oynamadan seviyorum seni. O yüzden ağaç yeşil, deniz mavi, dünya dünya gibi işte… Sait Faik demiş ki; “Sana koşuyorum bir vapurun içinden… ” “Ölmemek, delirmemek için…” Ben de… Senin vapurun daha hızlı… Belki daha yavaş… Ne yazık! Tenhada akar gözyaşlarım ve sana dairdir. Duyamazsın… Tek kişiliktir acılarım ve sana dairdir. Göremezsin… Duyma… Görme… Ne önemi var? Bir aşk ki baştanbaşa deniz kokar, baştanbaşa yosun, baştanbaşa İstanbul… Baştanbaşa seviyorum seni. Bu da bana yeter… | ||
| | |
| | #2 | |||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| | |
| | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yine hazan mevsimleri ömrümüzde yapraklar birer birer koparken dallardan sanki sevdamızdan götürüyor biraz senden birazda benden
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | senide aramızda görmek mutluluk verdi arkadaşım biz teşekkür ederiz ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sonsuz bir mutluluksun sanki adıma yazılmış baktığımda ruhuma güneşler açtıran evet o sensin hayatımın anlamı geleceğimin ışığı...
| | |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu sesini son duyuşum sevgili bir tercihdi yapman gereken ve yaptın... Şimdi ben yokum ve her sabah baş ucuna bıraktığım güller yok artık sevgili...
| | |
| | #7 | ||
| tek aşkım beşiktaşım ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk ve son defa görebilseydim keşke seni bir kez olsun gözlerine bakabilseydim hiç ayrılmayacak gibi ellerini tutabilseydim kokunu içime çekebilseydim ahh mecbur olmasaydımda gitmeyebilseydim...... | ||
| | |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sorma bana.. sensizlik nedir diye ben sensiz kalmayı beceremem ki sensizliğin ölüm olduğunu göremedin mi...
| | |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu akşam sana yazdığım kırık kalemimden düşen son satırlardır sevdiğim artık senin ismin hüküm sürmeyecek kelimelerimde senin için atmayacak bu yürek bak ve gör gurur duy yarattığın abidenle...
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |