![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sevdiklerimizin değerini hayattayken bilmek lazım özellikle annemizin teşekkürler bedriye ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | içimde kapanmaz bir yara oldu yokluğun seni düşündüm aklıma geldi sarılmaların... Okşamaların... Bu kadarına nasıl katlanırım nasıl barışırım hayatla bilemedim Annem .... Sen şimdi o toprağın altında cennetin en güzel köşesinde Bende burda senin anılarınla kurduğum cennetteyim Annem Ama ne yetiyor ne de sen yokken çekiliyor Annem bekle beni çok kalmadı yanına erişmem Annem... Yüreğine sağlık arkadaşım... Neler götürdün bi bilsen ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |