![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| | #9 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Gidişinden kaç zaman geçti. Silemedim bıraktığın hatıraları Bir gittin , bin bittim. Sen bir kez ölürken. Ben her gün batımında öldüm Her güneş doğduğunda süründüm Karanlık odalarıma… Çare olmadı gidişine… Bir mum yaktım karanlık odama Eridi benim gibi Ve söndü umutlarımla… Ateş bastı vücudumu… Güneşin batışına yakalandım Yine yandım , ağladım… Gözlerime yağmur düştü Rüzgarım oldun… Estin , sen estikçe ben yandım Tutuştum , kavruldum… Sen bir güldün. Ben bin güldüm… Her yaktığın sigaranın külü oldum Dumanı oldum… Söndürdün beni her nefeste Yarım bırakıp gittin. Ben yandım kendi kendime.. Sen bir ağladın Ben bin ağladım!! Günahlarım döküldü gözlerimden Sen oldun her damlada Sen bir sustun, Ben bin sustum ! Acıları hep içime kustum! Doldum içime… Sonra dökülen saç tellerimi gördüm Üzüldüm…Bir kurt düştü içime Haziranda kar yağmış Kara haber mi var? Nefesim daralmış boğazımda Konuşamaz olmuşum Ve bir yol bulmuşum, çıkışı yok Biliyorum… Ah sevgilim… Gidişinden kaç zaman geçti Kaç sevda eskittim Kaç kalp kırdım Sen bir kez gittin benden Ben gidemedim Susuşuna susmuştum Gülüşüne gülmüştüm Ama gidişine gidemem Seni içimde bitiremem Keşke yeniden gelsen Sen bir gelsen sana bin geleceğim Bir tanem! bu şiirimi seviyorum
__________________ _BEŞİKTAŞ'M_ Deniz Gezmiş (L) S u s ^ q u N 'mmmm | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |