![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
є∂α ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ♥♥Kanatlarım yOktu benim..... Ama bir zamanlar bende melektiM♥♥♥ ![]() ☆Hayat benim hayatıM Herkes dostum olamaZ! aŞk'a gelince bidefa olduM ![]() ![]() ![]() aŞk herkesin hakkı değiL mi? bÖyle mi yazMış yaRadan.. aRayıp sormaya gerek yok!.. sEvmiyOrsan!! çIk araDan..
__________________ <3 !...Siyah-ß[é][y]aZ...! <3 | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() KârşıLıksız séwdâ mâsâLLârı ânLâtırdı ânném hép... 'ÜzüLmé!' dérdi... séwiLméyé Lâyık oLup oLmâdığımı sorduğumdâ..béni avutmâk için oLsâ qérék 'Tâbiki' cévâbı çıkârdı dudâkLârındân ''âmâ'' nérdén biLébiLirdim birgün ânnémin ânLâttığı mâsâLLârın kâhrâmânı oLâcâğımı... ![]() вσşℓυктαкαувσℓαηєηкαѕмιѕαℓιуιм... кαηαтℓαяı кıяıℓмışкüçüккєℓєвєğιη gözℓєяιη∂єη ∂αмℓαттığı кαηℓı уαşℓαя qιßι єѕιямι ∂üşтüм؟ вıяαкıρ gιтмєℓιмιуιмвυвєηℓιктєηυzαкℓαяα؟ кüçüккız αятıк çσкуσяυℓ∂υ.... уαşαмαкα¢ı çєкмєктєηιвαяєт.. тєктαвαη¢αнαℓιηєηєσℓ∂υ...؟ кιмуιηє zαятυттυ؟ нαηgιнιℓєкυя∂υ؟ ηєуѕє zαтєηкαяıη¢αℓı göѕтєяιуσ∂υ вυσуυηѕσηвυℓ∂υ....√
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Büyüdü O küçük kız! Eski éLbiséLérim oLmuyor artık üstümé MutLuLuk gömLékLérim sarıp sarmaLamıyor SévinçLérim késmiyor ayakLarımı yérdén [Artık]Üzérindé adrés yazmayan bir méktubum bén HayaLLerimsé boyaLarı akmış maskéLér. . .
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok güzeldi canım..sağolasın..
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Teşekkürler, paylaşım için ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
ﻻ мυяâт ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | çok güzelmiş bunlar eline sağlık
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |